Siapa Sangka Nak Jadi Popular Di Google Trends?

Siapa nak sangka akan menjadi satu 'trends' carian mingguan di Google Trends isu 'listen listen listen', antara Bawani, seorang pelajar undang-undang di UUM dengan Syarifah Zohra. Rasanya Bawani sendiri pun tak menyangka yang beliau akan sentiasa di kenang selepas ini berikutan dengan video kontroversi yang  seolah menjadi fenomena di Malaysia dalam seminggu ini.


Berikut yang menjadi 'Trends' di Google Malaysia sepanjang 7 hari :



NOTA: Bagaimana anda, tak teringin ke menjadi 'Trends' di Google? Saya cadangkan ciptalah satu fenomena baru yang akan sentiasa dikenang oleh orang ramai selepas itu. Nasihat saya,  kalau nak cipta 'Trends' pun biarlah sebagai kenangan manis, janganlah pula kutukan sepanjangan hayat ye..he he. Selamat ber'trends' di Google.



Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Jumaat, Januari 18, 2013

9 Komen:

  1. harap boleh jd gak tp dlm bentuk yg baik.. glemmer tu.. hehehe

    BalasPadam
  2. biarlah dlm bentuk yg sihat utk menjadi trends di google tu...

    BalasPadam
  3. :D Blogger tentu tak lepaskan peluang..

    BalasPadam
  4. sekarang kat mana2 pun sibuk pasal listen listen listen nih kan...

    BalasPadam
  5. hoho..aku tak pandai tengok trend ni. haha..

    BalasPadam
  6. salam
    payah nak jadi popular satu dunia ni
    bila dah popular, lagi payah nak urus hidup

    BalasPadam
  7. boleh diadaptasi ke benda yg lebih berfaedah..

    BalasPadam
  8. Sekali goes viral selamanya orang ingat huhu.. kalo viral yang baik.. orang kenang la yang benda baik tu hehe

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA