VIDEO Listen, Listen, Listen, Lets I Speak | FORUM SUARA MAHASISWA UUM



Semua orang tercari-cari video yang menjadi panas di internet kebelakangan ini, Video Listen,Listen,Listen,Lets I Speak, tentang satu forum yang berlangsung di sebuah universiti dan menjadi bahan perbahasan kemudiannya. Saya antara yang tercari-cari dan baru terjumpa di sebuah laman blog. Amat menarik untuk di kongsi sesama pembaca di blog saya, dan selamat menonton.
 


NOTA: Tak nak komen banyak, anda sendirilah yang menonton dan menilainya. Pada pandangan saya, keberanian seorang yang dilabel bertaraf O-Level lebih disegani dari yang mengaku dirinya bertaraf Degree, bukan Sarjana atau Doktor PhD? Hidup berilmu di dunia ini, biarlah mengikut resam padi, semakin tunduk semakin berisi agar hidup anda dikenang dan disegani.




Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Selasa, Januari 15, 2013

18 Komen:

  1. Salam encik Zul..
    kecoh kan pasal video ni...
    saya baru berkesempatan tgk pagi tadi..
    susah la nak komen pasal ni..
    tapi skank 'Listen' dah jadi satu fenomena baru..

    BalasPadam
  2. mmg hangat.. huhuhu
    kalau buat entry mesti masyuk trafik nih.. hehehe
    tp yg ptg tgk dan nilai :)

    BalasPadam
  3. salam
    betul sangat tu, bro
    ikut resmi padi
    lagi pun kita orang melayu ni hari2 makan nasi yang berasal dari padi
    hehe

    BalasPadam
  4. hahah kelakar video ni .. pernah tengok kat blog serius .. :)

    BalasPadam
  5. haha kelakar la video ni..

    BalasPadam
  6. bila suara terbuka nilah kisahnya

    BalasPadam
  7. berani kerana benar

    p/s: jalan2 tengok blog member sementara tunggu blog pulih dari demam wakwak huhuhu

    BalasPadam
  8. kena tengok juga video pasal apa diorang kata kelakar

    BalasPadam
  9. Nak kena tengok ni. Nak tau juga pasal listen ni

    BalasPadam
  10. Nak tengok..tapi takut tengok betapa buruknya shrfh tu cakap gitu pada student... huhuhu

    BalasPadam
  11. Nilai sendiri. huhuh..baru tgk sekejap trus jam...

    BalasPadam
  12. dia yang rude, bagi la dia habis tanya, dia potong, dia yang tak listen listen listen

    BalasPadam
  13. nak bersuara sangat..ambik. haha

    BalasPadam
  14. Personally, saya bertanggapan apa yang dinyatakan oleh Sharifah Zohra ada betulnya, cuma dia terbawa2 dengan emosi (berjaya di provoke)... lebih2 lagi si Bawani merupakan calon yang pernah kalah masa PR Universiti di UUM tempoh hari mewakili pembangkang...

    BalasPadam
  15. Video ini menjadi viral dan diperkaran didalam rangkaian sosial.

    BalasPadam
  16. Hehe sampaikan boboi MLM pun parody dengan word listen tu huhu

    BalasPadam
  17. 2-2 bercakap lari dari tajuk... 2-2 pegi ke laut dalam... Betul la dah tu... Ikan jerung pon ada masalah... hahaha


    PEACE

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA