Disclaimer


Disclaimer,Penafian,Penyangkalan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera  kepada semua pembaca blog www.zulkbo.com,

PERHATIAN !!

Sila ambil perhatian bahawa setiap artikel yang ditulis, sekiranya ada video dan lagu yang dipaparkan pada halaman blog ini bukanlah dimuat naik dan disimpan di sini. Sebarang tuntutan hakcipta video dan lagu tersebut boleh dibuat secara terus kepada pihak pemilik asal akaun youtube tersebut.

Segala artikel dari segi info, gambar yang dimuat naik (upload), personal, pendapat, yang ditulis dari laman blog ini tidak semestinya betul atau tepat sama sekali dan kami dari pihak admin www.zulkbo.com tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang informasi yang telah diplagiat dari laman ini jika terdapat percanggahan dari cerita asal.

Segala bahan dari laman ini boleh dipadam bila-bila masa sahaja, mengikut keadaan tertentu sekiranya ada salah dan silap ataupun pemilik asal membuat tuntutan (claim) bahawa entri post yang dibuat kami adalah copy paste dan terlupa memberi kredit kepada pemilik asal. Mungkin ada artikel dalam laman blog ini yang mengandungi kandungan sama tapi tak serupa.

Kepada sesiapa yang telah terambil (copy pasted) entri posting dari laman blog ini, atau mahu mengubah suai (modify) penulisan dipersilakan dengan syarat meminta izin atau memberi kredit sekurang-kurang kepada pemilik laman blog www.zulkbo.com, sebagai tanda penghargaan kepada pemilik (penulis asal) yang telah berhempas pulas menulis idea untuk  pembaca blog ini.

Sekian terima kasih.
Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Sabtu, Februari 01, 2014