iPhone 5 Gadget Impian



Saya pun tak mahu ketinggalan mendapatkan iPhone 5 percuma dari Blog Denaihati. Dalam kesibukan kerja dan mencari apa yang nak ditulis di blog ini, saya meluangkan masa mencari bahan apa yang diperlukan dalam tugasan yang diberikan kali ini.

Antara syaratnya, senaraikan entri-entri dari blog Denaihati yang berkenaan dengan iPhone 5 yang bakal di lancarkan di Malaysia, berkemungkinan minggu depan kalau tak silap saya. Berikut adalah entri-entri yang saya jumpa berkenaan dengan iPhone 5:
  1. iPhone 5 Malaysia vs Singapore vs Hong Kong vs USA
  2. iPhone 5 Malaysia Pertama
  3. iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3 Drop Test
  4. iPhone 5 Gambar dan Video
  5. iPhone 5 dilancarkan
Selain itu, syarat menjadikan 'sticky post' entri ini selama pertandingan berlangsung. Untuk pengetahuan semua, saya tidaklah pandai bagaimana melakukannya. Jadi saya gantikan satu banner link ke entri iPhone 5 Gadget Impian sebagai ganti selama tugasan berlangsung.

Kenapa suka sangat iPhone 5 ini?
  • Sudah tentu saya suka, pertama sekali gadget impian ramai yang berharga hampir RM3k ini saya akan dapat secara percuma. Siapa tak suka barang percuma kan, cuba cakap?
  • Kedua, iPhone 5 adalah pengganti iPhone 4s yang saya kempunan mendapatkannya kerana masalah kekurangan budget tahunan.(Gomen tak kasi baucher rebat RM200 untuk beli telefon pintar pada yang umur over 30).
  • Ketiga, iPhone 5 sudah pasti gadget terkini yang penuh dengan segala bagai teknologi terbaru dari Apple yang amat saya nanti-nantikan, tetapi tak mampu memilikinya. Kesian saya kan?

NOTA : Buat anda semua, dijemput beramai-ramai memeriahkan tugasan yang diberikan blog Denaihati ini. Mana tahu,  tuah anda kali ini akan mendapat sebuah iPhone 5 percuma. Masih ada masa untuk menyertainya, kerana tarikh tutup penyertaan pada 11.59 pm, 6/11/12 dan ianya terbuka kepada semua Rakan Blogger setia Denaihati. Tak lupa juga, semua entri boleh ditulis dalam bahasa Melayu, Indonesia dan English.


Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Jumaat, Januari 25, 2013

40 Komen:

  1. semogah sukses ya kawan mendapatkan iPhone 5 dr blog Denaihati.

    salam sukses...

    BalasPadam
  2. Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai "iPhone 5 gadget impian" dan semoga berjaya. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

    BalasPadam
  3. Good luck bro Zul
    nak join tp x de idea... hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom join sekali Sop..
      pejam mata je,copy paste
      entri nih pun okey Bro..
      he he..

      Padam
  4. Selamat berjaya bro
    jom sama-sama kita meriahkan contest ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sesama lah kita..siapa yang
      menang atau kalah, adat bertanding

      Padam
  5. Moga berjaya
    tinggah lagi tuah dan nasib menentukan segalanya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu,tuah siapa la
      agaknya kali ni ye..
      selamat juga buan aok te

      Padam
  6. siapa dapat..memang bertuah gila la. haha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang bertuah sapa yang menang
      harapan tak terlalu gembira sampai
      jadi "tuah gila" pulak ye..he he

      Padam
  7. permbahasannya sangat bagus dan menarik dibaca,, terima kasih,,

    BalasPadam
  8. All d best and gd luck brother

    BalasPadam
  9. Semoga berjaya bro....koi pun join jugak nih.....apapun all der beshhh bro...-klau aok lak yg dpt, bagi la koi ngetest nye kejap ekk....:D

    BalasPadam
  10. Kehadapan bro zulkbo ,

    semoga berjaya di ucapkan , siap2 pun boleh menang kali ni :)

    BalasPadam
  11. bro...salah satu syarat DH ialah posting ni mesti jd sticky post......ni dh jauh duk bawoh dh ni bro....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak reti nak buat sticky post la
      Bro..tak kisah la kalau tak layak
      kerana itu. syarat join je demi
      ukhwah sesama bloggers :)

      Padam
  12. Good Luck..dh G+1..nnti support saya juga yer.. ;-)

    BalasPadam
  13. goodluck bro..dah +1 ke 4..jangan lupa +1 saya juga ye ;)

    BalasPadam
  14. Semoga berjaya mendapat iPhone 5 Gadget Impian..Good Luck! Support saya juga ya..

    BalasPadam
  15. Dah klik G+1 buat anda Zulkbo, moga anda klik juga buat saya.
    Terbaiklah entri anda, Good Luck.

    BalasPadam
  16. salam kenal...
    saya dah g+...
    harap sudi support saya jugak ek....

    BalasPadam
  17. Salam perkenalan & ziarah,

    hadir bersama2 G +1, Harap dusi mengunjung balas ke blog cheezemaz.blogspot dgn G +1 juga nanti

    BalasPadam
  18. semoga berjaya..

    satu sokongan G+1 dari saya..

    sudi kiranya berkongsi G+1 untuk saya di SINI

    BalasPadam
  19. Salam ziarah dan perkenalan, dah vote G+ ke 13 sebagai tanda sokongan, semoga berjaya...
    Mohon balasannya pada entri iPhone 5 Gadget Impian saya juga ya :)

    BalasPadam
  20. Good Luck, harap dapat klik kembali. Terima Kasih.

    BalasPadam
  21. Semoga sukses dan berjaya kontesnya sahabat...
    Bersilaturahmi dan memberikan sokongan dengan G+1 nya di tempat sahabat ini.
    Semoga berkenan menyokong kembali. Terima kasih

    BalasPadam
  22. salam. good luck. satu klik G+1 daripada saya. kalau tak keberatan silalah klik G+1 entri blog saya pula ye. kalau dah, terima kasih diucapkan :)

    BalasPadam
  23. salam maaf sye dh klik G+1 tp yg terbang2 tu bleh ke hmmm lagi 1 jgn lupa letak link sponsor utk denaihati kat situ ada markah sori kli tak perasan boleh review di blog saye ataupu di denaihati heheheh

    BalasPadam
  24. gudluck bro..Mine g+ no. 26

    BalasPadam
  25. Hadir disini memberikan suport G+1 ke 27 dan vote blog Pilihan. Kunjungi balik ya....untuk dukungan sahabat. terima kasih salam kenal.

    BalasPadam
  26. dah vote..harap sudi vote semula (peluangtercipta)

    BalasPadam
  27. Aku dah vote G+1 untuk lu brother..
    insyaAllah malam ni aku vote utk blog zulkbo

    BalasPadam
  28. Satu lagi tambahan G+ untuk post entry nie....

    BalasPadam
  29. dah vote hari ni..harap sudi vote semula yer (peluangtercipta)..terima kasih

    BalasPadam
  30. hrp2 boleh dpt la.... gudluck!

    BalasPadam
  31. Assalam...wish u luck..
    teringin gak nak pakai...nak tukar yg 4s yg dah retak beribu blkgnyer...!

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA