Scary Creature : Wordless Wednesday

 
SOURCE

More Wordless Wednesday...

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, Februari 27, 2013

16 Komen:

  1. Ni spesis lintah gak ke erk?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau ikut sumber, begitulah..
      ermm..lintah apa punya besar ni?
      alahai..menakutkan!

      Padam
    2. Kalau lintah kmpung ambe besor ni, mau kering darah kena isap..

      ngeri!

      Padam
  2. Err apakah itu? Teringin nak tahu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Refer pada "SOURCE" tu Bro..
      anda akan ke sumber asal

      Padam
  3. Besar gila dan menakutkan.

    BalasPadam
  4. boleh makan org lintah besar nih.. huhuh

    BalasPadam
  5. pergghhh mau sekali sedut kering darah ni

    BalasPadam
  6. Uih apa ni. Lintah ka apa.

    BalasPadam
  7. Geli lak koi nengok mende nih weii.....hahaha

    BalasPadam
  8. scarryyyyy... shuh shuh pegi jauh2 ye hehe

    ashadin.com

    BalasPadam
  9. Salam Zul, kabarnya gambar ini hanya editan semata-mata belut kabarnya telah di edit sedemikian rupa utk menarik perhatian org ramai.

    BalasPadam
  10. pergh besar betul lintah ni, boleh kering darah dibuatnya

    BalasPadam
  11. lintah spesis apa ni? ngeri eh tgk mulut dia...

    BalasPadam
  12. salam
    lintah apa ni?
    gajah pun boleh mati kalau macam ni besar

    BalasPadam
  13. ok. memang scary habis ni. tunjuk kat budak sekolah..mesti ada yang nangis.

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA