Angry Bird Versi Kanak-Kanak 4 Tahun : Wordless Wednesday



More Wordless Wednesday

On every Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description. -WIKIPEDIA


Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, Februari 13, 2013

15 Komen:

  1. Cantik lukisan. Boleh dapat A+. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekarang dah darjah satu..
      7 tahun, berminat dengan
      lukisan, bila melukis akan
      tekun sekali :)

      Padam
  2. Balasan
    1. realiti masa tu umurnya
      4 tahun setengah, lukis
      masa di Pra 1 sekolah..
      saya sendiri pun terkejut
      sebenarnya,sebab saya simpan
      lukisan nih :)

      Padam
    2. simpan sebagai kenang kenangan kan bro...cantik juga hasil lukisan tuh...anak bro rasanya sangat berbakat dalam lukisan...:)

      Padam
  3. okaylah tu.layak masuk APO?

    BalasPadam
  4. wahh. betul-betul kuat femomena angry bird ni ya. jangan kata budak kecik, even saya sendiri selalu permainan ni. hehe

    BalasPadam
  5. tu sbb ayah x bagi main ni hehehe

    BalasPadam
  6. AMggrIbit biasa
    hehe
    yang luar biasa pula macam mana la agaknya

    lukisan yang sangat bagus bagi budak 4 tahun
    memang ada bakat ni

    BalasPadam
  7. Padan dah dgn usianya yak :)

    BalasPadam
  8. menjadi, kalau tak tulis "anggribit" pun boleh faham sangat.

    BalasPadam
  9. anak saya dah nak masuk 5 tahun pun tak reti melukis lagi...

    BalasPadam
  10. 4 tahun? mmg berbakat :)

    BalasPadam
  11. tahniah sebab punya anak dengan kecakapan seperti ini anak saya 5 tahun belum tahu sikitpun menggambar

    BalasPadam
  12. Salam,
    Bakat siaplah yang diwarisinya tu..
    :)

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA

Carian Blog