Struggle With Short And Duplicate Tag : Wordless Wednesday




SAMPLE
MORE Wordless Wednesday sharings at:
www. zulkbo. com


Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, Disember 05, 2012

13 Komen:

  1. x berapa faham hehehe

    p/s: dah siap vote sifu utk tugasan ke 3

    jgn lupa kome pulak yek
    apa yg penting... kerjasama :)

    BalasPadam
  2. emm .. memang tak tau bab nie. :D

    www.anastasyea.com

    BalasPadam
  3. Google tentu tidak suka.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Confirm dia tak suka..
      banyak sangat dah nih
      nak kena pelan-pelan
      buang :(

      Padam
  4. hahaha,saya amatur memang tak faham apa2 tengok gambar tu,hahaha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. samo la dengan den...zero bab2 nih...huhu

      Padam
  5. Salam, koi buat-buat tahu aje :)

    BalasPadam
  6. apakah? masih baru belajar....

    BalasPadam
  7. hello bro zulkbo,

    saya juga mengalami duplicate tag sebelum ni, kesilapan menggunakan meta tag dan seo all in one pack..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Donny..
      nanti senang saya nak
      kena edit balik template
      saya jawabnya..

      Padam
  8. salam
    apa sebabnya jadi macam tu, bro?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mungkin di sebabkan url parameter kot. Saya tak pernah alami masalah showcomment ni.

      Padam
  9. saya pun tak faham. hemm..

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA