Social Media Awards 2013 : Senarai Undi Saya


Siapa yang belum mendaftar untuk mengundi, bolehlah klik banner di atas untuk mendaftar dan melayakkan anda sebagai seorang pengundi Sosial Media Awards 2013. Kalau PRU-13 yang tak kunjung tiba itu, kita ternanti-nanti kehadirannya, apa kata kita mula praktis pengundian secara elektronik ini je dulu, okey? Selamat mengundi.

SENARAI UNDI SAYA

A blog which caters to all age groups with respect to technology, religion, football & much more. Also creatively engraved in Bahasa and one of the most visited blogs in the year 2011 - 2012. Well deserved for most creative blog.
Tips,tutorial, travel, experience, lifestyle and creative arts
Educating bloggers worldwide since 2009.
Maybank is one of the best Malaysian bank which is active on social media and answers very promptly to all queries to consumers online.
Weblog Information about sports, result football latest, and also the story about the development sports.
Technology meet internet and dual-languages too
Blog ini adalah blog orang dewasa. Merupakan salah satu blog fotografi, Tutor Wordpress dan Tips Komputer Berbahasa Melayu di Malaysia.
Life is beautiful
A Singing Blogger - A recording artiste in Malaysia since 1994 till present
his blog is a general blog, it could be a product, an experience, current issues, ideas or even complaints. Ariff believes that it’s not what the story is about that could get people to read a blogger’s content but it’s more of how the story is told.


   
NOTA: Di atas senarai blog yang telah saya undi untuk Social Media Awards 2013. Kalau nak ikutkan,  semua sekali blog yang saya kenal, saya nak undi. Tapi kalau tak silap saya, hanya satu blog untuk setiap kategori sahaja kita boleh undi (betulkan jika saya silap). Saya minta maaf lah kalau ada rakan blogger yang tersenarai, tak dapat saya undi blog kalian. Apapun, semoga pertandingan ini, akan merapatkan lagi perhubungan kita sesama blogger. Semoga berjaya pada blogger yang bertanding, adat pertandinganlah mesti ada yang kalah atau menang, jadi kita terimalah keputusannya nanti dengan hati yang terbuka.


Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Ahad, Januari 13, 2013

9 Komen:

  1. Kalau boleh nak umdi semua
    tapinya terhad

    BalasPadam
  2. aiseh..takde plak blog saya..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak..terlepas ke saya?
      woo..satu kategori dengan
      BloggerSentral..okeylah
      nanti saya voted guna user
      lain Bro :)

      Padam
  3. ramai blogger2 sahabat masyuk tapi sayangnya
    bab kategori life terlalu ramai. Kena undi satu saja..

    BalasPadam
  4. salam
    memang dah musim mengundi sekarang ni
    sejak akhir tahun lepas lagi
    agaknya PRU bila, bro?
    hehe

    BalasPadam
  5. aku tak rasa aku leh menang kali ni. hehe..

    BalasPadam
  6. Beruntung mereka diundi oleh anda...

    BalasPadam
  7. terima kasih bro undinya. menang kalah no.2 lah.

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA

Carian Blog