Cukai Jalan Bugatti Veyron Di Malaysia : Wordless Wednesday


 
Lagi Wordless Wednesday di www.zulkbo.com
 

Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, April 04, 2012

20 Komen:

  1. :D Aha.. Bertambah hasil kerajaan jika ramai yang memiiliki kenderaan mewah ni.

    Permainan orang kaya-kaya ni!

    Post Terbaharu Saya - http://www.mdanif.com/2012/04/punca-kereta-mudah-terbakar.html#axzz1qzjoHXrT

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha ha..boleh beli
      Kancil sebijik ni :)

      Padam
  2. Salam,
    Dah standard kereta terpantas di dunia..
    cukai jalan saja boleh beli sebuah kereta 2nd hand..

    BalasPadam
    Balasan
    1. W_salam..
      kalau tak berduit..bau asap
      kereta ni je lah jawabnya :)
      agaknya berapa pula kos nak
      selenggara kereta nih..mau
      boleh beli rumah pulak?

      Padam
  3. akhir kata..
    belilah barangan import yang mahal..
    eehheee

    BalasPadam
  4. assalam, yg mampu saje yg boleh memilikinya....tengok pun jadilah

    BalasPadam
  5. Salam jgn cari pasal tu baru cukai jalan kalau rosak
    dan penyelenggaran lain mau TKO ...

    BalasPadam
  6. kenapa boleh mahal sangat?

    BalasPadam
  7. pergghhh deme guna kete ni ke
    hebat tu sifu :)

    BalasPadam
  8. hahaha...gaji aku untuk bape tahun..

    BalasPadam
  9. Duit cukai jalan boleh buat down payment rumah teres 2 tingkat tu...

    BalasPadam
  10. Nak bayo 10% drp tu pun dah nak semput hehe..

    BalasPadam
  11. Kuss..semangat melihat cukai jalan. :-)

    BalasPadam
  12. Hehehe...biasa tu bagi keta2 import yg cc beso...kt tmpt keje ni pun ader gak sebijik...VW toureg...puluhan K gak laa...

    BalasPadam
  13. cc besar2, bukannya boleh bawak laju sgt kat jalanraya Malaysia ni.. Kena speed trap adalah.. saje je lah tu nak kayakan kerajaan.. duit dah melimpah-ruah(",)

    BalasPadam
  14. siapala tuan bertuah tu...mahalnya dah macam gaji setahun

    BalasPadam
  15. Mak aii....boleh beli keta lain sebijik lagi hmmm...betul2 kaya boleh lah.

    BalasPadam
  16. kalau beli pakai duit sendiri tak pa lah...jangan pakai duit rakyat je

    BalasPadam
  17. Berapa puluh tahun punya cukai jalan kalau pakai kereta 1.5l. . .Heeeeee

    BalasPadam
  18. pergh. tu baru road tax. insurans?? Pergh memang habis duit je

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA