Hari Keluarga Di Agrotek : Wordless Wednesday




















Lagi WORDLESS WEDNESDAY di zulkbo.com







Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, Disember 14, 2011

14 Komen:

  1. mengeratkan hubungan silaturrahim

    p/s: nape deme tak tebor jala je ikan talipia tu

    BalasPadam
  2. @Anak Ulu Cheka

    Kalau ada chance nak juga..
    tapi tak nampok pula orang
    lain nebor jala..tak pasei
    nanti..he he

    BalasPadam
  3. nampak cantik tempatnya ya... makan ok?

    BalasPadam
  4. @klcitizen cikgunormah

    Makanan kira okey pada saya..
    ada pelbagai pakej cikgu..anda
    bolehlah ke sana tanya..he he

    BalasPadam
  5. Salam Zul, sedak mandi situ... sejuk je gaya airnya :)

    BalasPadam
  6. @akuanakpahang

    W_salam..
    air dari bukit Yassin..memang sejuk
    dan nyaman..kat Hulu Langat juga ada
    kolam air panas kalau nak yang paneh..he he

    BalasPadam
  7. salam
    sesekali makan besar memang meriah

    BalasPadam
  8. @tehr

    W_salam..
    ermm..memang Bro..sesekali oley
    kalau selalu...sakit juga..he he

    BalasPadam
  9. @░♥si lampu neon♥░

    Memang menarik tempatnya..
    mendamaikan..jauh dari hiruk-
    pikuk bandaraya :)

    BalasPadam
  10. Ada kebun buah-buahan bro Zulkbo? Boleh petik dan makan bersama keluarga. :-)

    BalasPadam
  11. @akubiomed

    Terlepas pulak saya bab tu..
    tak ada yang mention pulak..
    tak pe..nanti nak ke sana
    lagi..

    BalasPadam
  12. En.zul nak tanya pasal "Agrotek" ni,boleh saya tau kat area mana ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dekat Hulu Langat..
      kalau dari Ampang anda terus ke arah masjid Batu 14 Hulu Langat
      dan di simpang itu belok kanan..jalan terus je..ada papan tanda
      arah ke sana..agak tersorok..tapi mudah.

      Padam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA