Alahai Google Jangan Berkira Sangat :Wordless Wednesday



Lagi Wordless Wednesday di www.zulkbo.com


Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, April 25, 2012

25 Komen:

  1. he3..belagak ah google nih hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang berlagak pun..he he

      Padam
    2. Bahasa German baru nak approved agaknya lepas nih..alahai!

      Padam
  2. Cuba lagi dilain kali :D Peluang lebih cerah jika guna Bahasa Inggeris :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi saya lihat banyak blog Bahasa Melayu yang guna Web Language Bahasa Indonesia boleh lepas Adsense.Pasti ada kriteria tertentu lain yang di ambil kira Google kan..?

      Padam
  3. Assalamualaikum sdra..

    Moga sihat hendaknya

    Takpe usaha lagi, mungkin bukan rezeki kat situ

    BalasPadam
  4. cuba pulak bahasa india ke cina ke
    kat malaysia ni kan ada semua bahasa tu ada 1 malaysia

    pernah cuba jg, sama dgn deme jg jawapannya :)

    BalasPadam
  5. Terkadang bahsa Indonesia lagi hebat bahasa Malaysia langsung tiada di sesetangah partnya.

    BalasPadam
  6. kira oke la tuhh aku nihh dah 4 kali apply 4 kali dapat tapi duit naik USD20 ja kena ban anok harom betoi aku pun x tau sebab apa....aku mana ada duk clik suka2 pun,,,

    BalasPadam
  7. Yang Indonesia tu sebab dorang ada bayar bawah meja kot. Hahahahaha....
    Nak dapat akaun adsense skrg bukan senang. Saya dah banyak kali dapat akaun baru tapi bila dah sebulan, kena block plak.

    BalasPadam
  8. Bro buat iklan dengan Innity pun sudah berbaloi.

    BalasPadam
  9. Wah apa blog bahasa Indonesia kurang mendukung GA ya, kalau saya baca di banyak sumber bahasa Indonesia sudah dapat dipasang untuk GA ??
    Mungkin ini belum waktunya anda beruntung, jangan menyerah dan terus semangat..

    BalasPadam
  10. Kalau google angkuh, ada pilihan lain bro untuk buat duit di blog ni.

    BalasPadam
  11. masih dg kekasih NUff

    BalasPadam
  12. Kenapa macam tu sekali yer.

    BalasPadam
  13. kat carigold ada forumer yg pernah share pasal nk apply adsense ni bro...kalau buat cara biasa mmg tak lepas laa....kena guna docstock la tu la ni la....koi pun x stadi habis lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti kalau dah habis study, kongsi-kongsikan la..

      Padam
  14. Salam
    Cuba lagi nanti, bro
    Aku...
    Tak terdaya nak ikut hal ni

    BalasPadam
  15. Assalam..
    Teringin jugak tapi..
    Tak mampu lagi kot nak cuba...

    BalasPadam
  16. pelik gak nape org kata xleh apply GA ni..
    saya baru pasang bulan lepas kut..
    memang seingat2 dah lama apply GA ni..
    check dalam dashboard GA, memang since Sep 2009 lagi rupanya, sejak mula2 ada blog..
    entahla.. ni pun baru nak pasang selepas last pasang 2010.. oklah dah ada puluh2 USD... nk tunggu hasilnya mcm mana nanti..
    Hope janganlah kena banned sbb ramai ckp GA kuat membanned org..wallahualam.

    BalasPadam
  17. Adsense ramai rakan blog indonesia cakp mampu buat duit. Tapi masih belum terlintas untuk cuba. Takpe bro cuba dulu dah berjaya kongsi-kongsikan ye :)

    BalasPadam
  18. cuba lagi bro...
    ada beza sedikit bahasa indon dgn melayu..
    google guna robot jer utk semak.. bila x boleh translate tu yg x berjaya kot.. pandangan jer,, hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya rasa pun begitu juga..
      lain kali nak cuba lagi..
      thanks nasihat anda tu Sop

      Padam
  19. Zulkbo ini traffik tinggi kalau tak guna Adsense rugi gak..apply via blogger platform ke ape ?
    Kalau ada satu blog English apply dengan blog english tu mesti approve,lepas tu paste code tu kat blog ini je..

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA

Carian Blog