Updated Contest : Wordless Wednesday





Lagi Wordless Wednesday di zulkbo.com



Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, Februari 01, 2012

26 Komen:

  1. di tempat kedua ya.. kalau ada rezeki, menjejak kaki di tempat pertama tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setakat pagi ini pun kedudukan yang sama
      penganjur menangguhkan keputusan..sepatutnya
      jam 12 tengah malam tadi..ermm...

      Padam
    2. Kuasa di tangan penganjur ... hahahahaha :D

      Padam
  2. tahniah boh
    deme memanh terer main SEO nih :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum menang lagi wehh..
      keputusan di tangguhkan
      ke jam 12 tengah hari ni..
      alahai penganjur..??

      Padam
    2. kome dpt masuk muka depan google tu pun
      kira ok dah :)

      Padam
    3. Jangan terkejut kalau ada
      perubahan drastik menjelang
      jam 12 tengah hari nanti :)

      Padam
    4. Tak check tghhari tadi...tp koi check kol 5...alhamdulillah semuanya anak2/geng2 pahang belaka nih....:)

      Padam
  3. Titan tengah pening he3..

    BalasPadam
  4. Apa yang perasan penyertaan saat akhir ada kemungkinan mendapat 1st page kecuali pengajur mempunyai formula berapa lama entri itu bertahan di 1st page.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nampaknya begitulah.. :D

      Padam
    2. saya setuju dengan anda
      FORMULA BERTAHAN paling lama
      di 1st page..tapi ada ke
      pengnjur pantau hari-hati..
      kut 2 hari terakhir je..he he

      Padam
  5. contest dari mana ni bro zulkbo?

    kalau saya masuk tak muncul²lah kot..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Contest SEO Blog Earncent..
      ermm..Bro Titan sebagai penganjur..
      laa..terlepas ke?he he..

      Padam
  6. Balasan
    1. Tak guna langsung trick
      saya hanya guna basic blogging
      nanti saya kongsikanlah..

      Padam
  7. Sallam En Zul,

    Tahniah tempat kedua,
    Mintak2 boleh naik tempat pertama lak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. W_salam..
      Jangan tahniah dulu..
      belum menang pun lagi LL
      he he..

      Padam
  8. Wow ! ... saudara Yas tu hebat juga OOOOooo :D
    zulkbo 1st Benjy happy sebab blogger yang guna platform
    blogspot (Yas & zulkbo) berjaya mengalahkan SEO wordpress
    Cayalahhh .... nampaknya blogger guna wordpress tak boleh memandang rendah blogger guna platform blogspot lagi ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan ckp cam tu...saya pun masih belajar...alhamdulillah forblogger.net tmpt sy belajar tu membuahkan hasil...

      Padam
  9. Malangnya therm SEO yang benjy gunakan daripada Forblogger.Net tak boleh pergi jauh kerana dikekang oleh domain .co.cc yang benjy gunakan.

    BalasPadam
  10. Benjy juga percaya cakap Zulkbo "Ben Asahari pun pakai blogspot tetapi berjaya juga dengan teknik SEO yang betul". Kalau Zulkbo ada teknik baik pun SEO untuk blogspot, hulur-hulur lah kan Benjy, terima kasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Blog anda pun semakin baik
      di ranking Alexa Benjy..TAHNIAH
      tiada rahsia besar pun nak di
      kongsikan sebenarnya..he he

      Padam
  11. Assalam...
    Turunkan la ilmu SEO...lagi dan lagi..dan lagi..
    berminat nak membaca nih..
    blog saya dah hanyut jauh,
    bagaikan hilang pendayung..
    hanya harapkan angin laut bertiup kuat,
    belum nampak kelibat pantai,
    mahupun rumah api...

    BalasPadam
    Balasan
    1. W_salam..
      saya bukan lah yang terbaik
      untuk mengajar SEO nih..setakat
      mana yang ada je lah..blog anda
      pun bagus Iza..dulu kan PR3?

      Padam
  12. hoho..terer. terer.. :)

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA