Live Online | Felda United vs Negeri Sembilan 10 Oktober 2011




PERLAWANAN PIALA MALAYSIA 2011
PERINGKAT SUKU AKHIR
 FELDA UNITED LWN NEGERI SEMBILAN
STADIUM  MBPJ KELANA JAYA
10 OKT 2011 08:45 MLM


Siaran secara langsung ( live) juga,  anda boleh saksikan di RTM 1 pada hari tersebut . Anda boleh Streaming Online di SINI.



Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Ahad, Oktober 09, 2011

6 Komen:

  1. kome pelik jugak dari dulu lagi
    bila perlawanan membabit kelantan pasti tak live...heran2

    go felda go, kena semangat ni nama naik dlm bajet heheheh

    BalasPadam
  2. as salam..
    felda pun masuk sekali dalam piala Malaysia.. menarik untuk ditonton ni.. hehe

    BalasPadam
  3. hebat ada Felda United ni...nak sokong mana ni?

    BalasPadam
  4. salam
    sedang tunggu dengan penuh semangat ni
    wakil pasukan bertaraf kelab
    harap2 boleh kalahkan n9

    BalasPadam
  5. saingan kali ini mendapat sambutan yang menggalakkan..

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA