Video Jose Maurinho Tarik Telinga Staf Barcelona









Pagi tadi berlangsungnya pelawanan Barcelona vs Real Madrid di Nou Camp. Perlawanan ini berakhir dengan tackle keras Marcelo  ke atas pemain baru Barcelona, Cesc Fabregas. Belum sempat pengadil berbuat apa-apa, seluruh skuad dari Barcelona dan Real Madrid dah mula tolak menolak.

Dalam adegan tolak menolak itu sesama pemain, di luar padang datang pula pengurus Real Madrid Jose Mourinho dengan selambanya menarik telinga salah seorang staf Barcelona (assistant manager Francesc Vilanova) dan kemudiannya dengan muka selamba melarikan diri ( jahat budak nih..!) 

Keputusan akhir perlawanan Barcelona  memang 3-2,
BARCELONA: Andres Iniesta, Lionel Messi (2 gol)
REAL MADRID: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema




Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Khamis, Ogos 18, 2011

14 Komen:

  1. hehe macam budak budak bertgaduh je ya..main tarik tarik telinga pulak:)

    BalasPadam
  2. hahaha, cool habes dia ni...

    BalasPadam
  3. salam..adeh, macam2 hal la.. macam budak2 lak, lari pulak lepas tu.. haha

    BalasPadam
  4. salam
    memang dia dengan muka selamba je
    hahaha

    BalasPadam
  5. aku tak suka barcelona sekarang ni..since dorang acting dalam game lebih masa game lepas... then aku dengar villa ada kutuk islam..tu ozil marah betul tu..teruk betul la dorang ni..it just a game..nape nak main isu islam pulak

    BalasPadam
  6. nak lepas geram bila kaloh...

    BalasPadam
  7. Base degil tu pasal kena tarik tinge :)

    BalasPadam
  8. depa belakon jer tuuu..hihihi...

    BalasPadam
  9. barca mmg hebat...sy suka team nie

    BalasPadam
  10. ish2..mcm budak2 lah..beri tunjuk ajar elok2... :D

    BalasPadam
  11. salam en.zul...
    bz ke hrni?? semoga ceria2 selalu...

    hurm...tu la... lg2 psl isu menghina islam tu....
    ;(

    BalasPadam
  12. haha.aku tengok scene tuh.nak gelak pon ade

    BalasPadam
  13. haha. gelak2 tgk video ni. comey ye maurinho

    BalasPadam
  14. وعليكم السلام ورحة الله
    Terima kasih semua kerana
    sudi singgah dan mencoretkan
    komen anda di sini..amat saya
    hargai..jazakumullah khair..

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA