Wordless Wednesday # 5 : Sambal Petai Sotong





+



=







Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, Julai 27, 2011

17 Komen:

  1. huyyo besarnya petai tuh...tapi memang sedap petai +sambal sotong..

    terima kasih backlink bro.

    BalasPadam
  2. Tanpa Nama27 Julai, 2011

    pusat servis toyota mana yang zulkbo pergi tu?

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama27 Julai, 2011

    pusat servis toyota mana yang zulkbo pergi dalam post 'Toyota Service Centre Terbaik!!'?

    BalasPadam
  4. saya tak pernah jumpa lagi saiz begitu.

    adakah ia juga dinamakan petai ?

    BalasPadam
  5. itu petai ke pepetai, abg zul..heheheheee

    BalasPadam
  6. @Anonymous
    Cheras, dekat dengan kopitiam
    Old Town :)

    BalasPadam
  7. @al-lavendari

    belum jumpa nama yang sesuai
    nampak gayanya, kita pakai
    nama petai GRIK dululah..
    he he..

    BalasPadam
  8. Salam Zul, Best sambal sotong + petai nie terbaikkk :)

    BalasPadam
  9. ini spesis gergasi jer ni..
    :D

    BalasPadam
  10. salam en z..

    hohohoh...besar giler...sotong kurita ngan petai sedap ke??x penah rasa lg..

    tp kalo sotong putih ngan petai..waduh...mmg terbbbbsss...!

    BalasPadam
  11. Bestnya sambal undang + petai tu.

    Tapi petai besar jumpa di Grik tu, tak keras ker nak buat sambal tumis petai.

    BalasPadam
  12. leleh plak tgok gambar sambal udang tu

    BalasPadam
  13. Tanpa Nama27 Julai, 2011

    wehhh.. tok muat kuali kala nak masok pete hok beso gitu wehh

    BalasPadam
  14. Tanpa Nama27 Julai, 2011

    terima kasih krn bagitau pusat servis toyota yg en zulkbo pergi kat cheras

    BalasPadam
  15. Assalam..
    Sedapnya sambal petai..penambat selera ni...

    BalasPadam
  16. وعليكم السلام ورحة الله
    Terima kasih semua kerana
    sudi singgah dan mencoretkan
    komen anda di sini..amat saya
    hargai..jazakumullah khair..

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA