Klip Video Gol Malaysia Lawan Arsenal 13 Julai 2011






Keputusan perlawanan :

Arsenal 4  -  Malaysia 0

Jaringan :

A. Ramsey (minit ke 5),

Theo walcot (minit ke 36)

C. Vela (minit ke 59)

Rosicky ( mnit ke 90)


















NOTA: Adehhh..teruk kena "titik" kali ni..post mortem cepat, nak lawan Singapore hujung bulan ni..macam mana?




Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, Julai 13, 2011

10 Komen:

  1. Adoyai... zulkbo.. rase macam jauh lg tahap pasukan malaysia dgn negara luar.. mcm x terlawan jek.. arsenal pun mcm main tak main jek..adoyai..

    BalasPadam
  2. Tanpa Nama13 Julai, 2011

    cuba lg....cari dimana silapnya pasukan harimau malaya...perjalanan masih jauh

    BalasPadam
  3. hmmm boleh nilai semula dalam perlawanan menentang liverpool pada 16 julai jam 5.45 ptg

    BalasPadam
  4. pengsaaaaaaaaaaaaannnnnnssss!!! (wpon arsenal buah hati saya..hehehe)

    BalasPadam
  5. adoi sedihnya...Tp oklah 4-0 dr 8-0 ke, 12-0 ke..kira ok lah tu..kena cuba lagi next time..hihihi

    BalasPadam
  6. sekurang2nya pengalaman ada.....perbaiki kesilapan daripada pengalaman lau....kan????tapi,da agak da sumew ni akn terjd....ape pon,malaysia dapat memperbaiki ranking dunia pon da cukup baik...opppss!saya bukan pminat setia gilew2 bola..tapi,still ikut dr blakang jew......tuh pon "jauh2"....

    BalasPadam
  7. macam serba tak ekan jerla malam tadi... gugup kot?? entahla... liverpool.. kasi improve sikitlah...harap2..

    BalasPadam
  8. KENA BUAT BEDAH SIASAT

    BalasPadam
  9. salam
    harap2 lawan liverpool nanti tak kena lebih dari 4

    BalasPadam
  10. وعليكم السلام ورحة الله
    Terima kasih semua kerana
    sudi singgah dan mencoretkan
    komen anda di sini..amat saya
    hargai..jazakumullah khair..

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA