Jom Lipat Baju Ala Jepun



Salam semua,memang menakjubkan! Apa kata mulai sekarang kita sesama menolong orang rumah melipat baju. Barulah namanya KERJASAMA.


Sesekali, lelaki budiman kenalah saling membantu sesama pasangan anda.Rasanya kalau berdua bekerja, tak salah kita saling membantu.Bab memasak memang saya "fail", tetapi bab lain okey sahaja. 

Sama ada mengemas rumah, membeli barang keperluan dapur, sesekali mengasuh anak dan kini..lipat baju pula..he he. Selamat mencuba, jangan malu-malu bukan ada orang nampak? Wassalam.


Entri berkaitan

Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, Januari 19, 2011

33 Komen:

  1. alamak abg zul..kt opis kne block la..kne tgk kt uma video nie huhuhuhhh

    BalasPadam
  2. Mak ai. menarik cara lipat baju tu...tak sampai 3 saat...huhuhu...
    dah lama tak lipat baju....gantung guna hanger jer...hehe

    BalasPadam
  3. irfa chumel19 Januari, 2011

    mcm ni kene praktis ni...
    abang dah try blum?
    hehehehe

    BalasPadam
  4. @irfa chumel

    Hai Ifa..?
    dah buat dah
    he he..

    BalasPadam
  5. @sahromnasrudin

    Tak pe..nanti malam
    datang sini lagi Shah
    he he..

    BalasPadam
  6. @amry

    Kalau tak banyak
    kena ada anak kecik
    takkan semua nak di hanger
    he he..jadi mulakan belajar
    dari sekarang ye..?

    BalasPadam
  7. salam..

    Koi lipat baju boleh lagi tapi kalau gosok baju adehh mmg malas laa..

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum...

    Saya dah ikut caranya memang cepat...

    BalasPadam
  9. Elok laa tu tolong menolongkan :) takkan semua kawan tu nak buat:)saya tolong hanger bolehlah.

    BalasPadam
  10. Koi dah buat pun alat nye.Saje ngetes je.Baju seluor koi bergantung belake.

    BalasPadam
  11. memang senang nak lipat baju cara jepun nih. pantas dan mudah.

    Latest Entri :
    Wow, Nenek Glamour Yang Bergaya

    BalasPadam
  12. Ha3... Jai dah boleh lipat baju camni.. Sebelum ni da tengok, praktis punya praktis, berjaya jugak..wahahaha

    BalasPadam
  13. hahhahaha...
    bila dh tgk ni..lelaki2 wajib bantu kaum wanita lipat bj hehehhe

    BalasPadam
  14. hehe.. terbelit pakaian mekar bila cuba melipat kain camtu tadi.

    Anyway, terima kasih jadi follower blog baru mekar.

    BalasPadam
  15. huu bestnaya balik ni nak cuba ..
    jimat masa juga hee..pantas kerja rumah di siapkan lebih awal heee

    BalasPadam
  16. terima kasih sebab bagi idea ni heee

    BalasPadam
  17. aku sumbat dalam bakol je ..abis cerita

    BalasPadam
  18. mudahkan lipat baju macam nie, simple gile lah~

    BLOG GEMPAKZ SIOT

    BalasPadam
  19. salam bro..

    fuhh senang kan?? dah la ringkas lak tue

    BalasPadam
  20. Boleh dicuba tu Bro...jimat masa dan tenaga..

    BalasPadam
  21. puhhh lipat macam pakai pembaris laa..

    BalasPadam
  22. salam,

    hehe.. mcm2 idea dorang ni...

    BalasPadam
  23. Salam...
    Memang mudah dan cepat...

    BalasPadam
  24. salam bro zul,
    saya bab lipat baju memang suka!...sonang yo..

    BalasPadam
  25. menarik gak ni..selalu main belasah aje, janji kemas dan cantik disusun dalam almari..heheh

    BalasPadam
  26. salam
    ada2 je idea si jepun ni
    memang terbaik dan boleh diamalkan

    BalasPadam
  27. sy try byk kali x jd pun? dia kena da teknik yg btol klu x? mmg xjd la...

    BalasPadam
  28. maid indon pon doh demand ni eeelok juga le tu

    BalasPadam
  29. wuitttt..

    memang senang !
    rasanya dekat 3 tahun lebih dapat email cara lipat baju ni.

    BalasPadam
  30. salam.
    lipat baju macam ni nampak kemas sikit. menarik cara lipatannya. senang dan cepat.

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA