C-I-N-T-A Suri | Cahaya Cinta



Salam semua, memenuhi permintaan berulangkali dari rakan blogger Puan Suri, pemilik blog Cahaya Cinta agar join contest sempena ulang tahun blog beliau yang pertama pada 30 Disember ini, saya dengan berbesar hati menyertainya.


Seorang blogger yang paling aktif yang saya kenal di alam siber ini. Anda boleh lihat komennya di merata blog. Kebanyakkannya beliau berada di tangga teratas sekali.Ermmm..terfikir oleh saya Puan Suri kita ni "berkhemah" di sana agaknya? he he..jangan maree Puan ?

Pada pemain SEO yang mencari sesuatu demi masa hadapan blog mereka,tahu kenapa.Begitu juga saya, cuba sebanyak mungkin meninggalkan komen di blog yang ber-Page Rank tinggi.Tapi apakan daya faktor pekerjaan membataskan saya "berkhemah" di sana.

Buat Puan Suri, semoga terus success dalam berblogging. Saya hormat dan tabik springggg... pada blogger wanita seperti anda, juga tak lupa Puan Ieda dan Puan Iza  yang nampaknya se GENG..(tahu tak pe..?) la la la....Wassalam.



Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Khamis, Disember 23, 2010

33 Komen:

  1. salam,ziarah sini..aku buat macam biasa je...buat syle lama...slow slow je..

    BalasPadam
  2. Nok berkhemoh tak daye koi.Bergegor sokmo tiup dek angin.Tapi sesekali berteduh juge dari ujan panas.

    BalasPadam
  3. salam Zul, Musim hujan ginie tak laju kawan nak berkhemoh :) takut ke pacat weh :)New Entry "Cukup sampai disini sayang..."

    BalasPadam
  4. bro zul, saya dah lama tak 'berkhemah', apatah lagi nak berbbq, byk keje, makanya tak terkejar lah racing ujung bulan ini, hehehehe :)

    BalasPadam
  5. salam ziarah-semoga en zul sihat2 hendaknya.

    BalasPadam
  6. nnt nk try la tgk blog dia

    BalasPadam
  7. boleh la terjah blog2 ni...

    BalasPadam
  8. terima kasih atas kesudian sahabat joint dalam contes ni ;)

    pasni kena belasah komen sampai lebam kat sana :)

    selamat maju jaya moga tempat 3 dan teratas akan menjadi milik sahabat kelak

    BalasPadam
  9. komen kena hati2 juga sb klu tersalah bgi komen karg tak pasal2 kena masuk lokap huhu..nak2 entri yang hot.. huhuu..mmg byk org yang memerhatikannya :)

    BalasPadam
  10. assalamualaikum..abg zul pun hebat juga..rajin blogwalking selain entri yang cukup bermanfaat..tahniah dan teruskan ya

    BalasPadam
  11. gud luck encik Zulkbo!! hehe

    BalasPadam
  12. @suri

    Insyaallah..
    jika berkelapangan..
    kerja banyak ni..
    he he..

    BalasPadam
  13. Salam...
    Hahaha, dulu rajin jgk berkhemah tp sekarang ni musim hujan la.
    Siapa yg tak nak PR tinggi kan? Terkejar2 SEO tp tak sempat, laju sgt dia berlari.
    Gud luck En. Zul....

    BalasPadam
  14. Nanti koi blogjogging ke sana...

    BalasPadam
  15. nak ke belog cahaya cinta la...lama sy x ke sini...lambat betul bah tu server

    BalasPadam
  16. salam

    huhu 'berkhemah' puan suri kita tu ye...
    saya blum tahap tu lagi...

    BalasPadam
  17. yup aku memang perasan diorang ni sentiasa je memeriahkan kotak komen.. bagus fenomena macam ni, aku tak dapat nak join pasal aktiviti terbatas, kita se GENG zulkbo ekekee

    BalasPadam
  18. Aslmkm Zul.
    Aduh! Kalau sampai berkhemah memang dah tahap maksima la.
    Kak G sekadar mengisi ruang masa & memeriahkan Maya jer ... tak ada misi & objektif lain.
    Kalau ada yang sudi berkawan, Alhamdulillah; kalau followers pun nak lari, apakan daya.

    BalasPadam
  19. salam
    suri memang blogger steady tu :D

    BalasPadam
  20. @Abu Luqman

    Blog saudara agak lama
    dan mantop..jadi teruskan
    dengan seadanya..backlinks
    pun dah banyak tu..

    BalasPadam
  21. @Ieda Al-Habsyi

    Beginilah hidup kan..
    kerja..kerja..kerja
    cari nafkah halal
    blogging ni sambilan
    udah..bukan boleh kaya
    pun..he he..

    BalasPadam
  22. @sahromnasrudin

    Terima kasih Shah..
    anda pun apa kurangnya
    saudaraku..

    BalasPadam
  23. @adele

    Terima kasih singgah
    dan komen pertama anda
    di sini..jangan lupa
    dan serik nak datang
    lagi ye..

    BalasPadam
  24. @etomyam

    Ha ha..taiko kita sudah masuk
    komen..thanks Bro..

    BalasPadam
  25. @DDrfauziah

    Dont worried Kak G..
    I m always your follower,
    selagi terdaya..insyaallah..

    BalasPadam
  26. @padin

    Se-Geng la kita Padin..
    sibuk cari rezeki anak-anak
    senang baru blogging nih..he he

    BalasPadam
  27. salam zulk..apa khabar,tentu sihat bersama keluarga..

    BalasPadam
  28. good luck bro zul.. :)

    BalasPadam
  29. salam
    dah lama juga tak ikut kumpulan pengakap sekolah berkhemah di air terjun

    BalasPadam
  30. @tehr

    He..he ada dua dalam satu maksud tu..dalam je bunyinya..tak pe lah saudara..utamakan yang penting dahulu..

    BalasPadam
  31. @mohdandmeriam

    Sihat.. alhamdulillah
    semoga mak cik dan family
    begitu juga..

    BalasPadam
  32. @sop

    Steady Sop..
    bukan kemenangan yang di cari
    sekadar ukhwah antara kita
    bloggers..

    BalasPadam
  33. wah bro zul dah buat dah... erm tak buat lagi nie... tengah cari idea.. hehe

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA