Pencarian Blogger Peramah 2011



Saya telah di tag oleh Miecyber  http://miecyber.blogspot.com untuk di calonkan sebagai Blogger Peramah. Tetapi saya rasa gelaran yang paling sesuai untuk saya ialah Otai Blogger je..he he. Apa pun terima kasih pengiktirafan yang di berikan oleh Miecyber kepada saya.

Di sini saya pastekan petikan dari Blog ahsfantasy24 yang menganjurkan  mencari Blog Blogger Peramah untuk dimuatkan dalam list blog blogger peramah sesi 2011 sebelum 11/01/11. Jom kita sama membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong.

Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.



Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?

1. Copy dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk Pencarian Blogger Peramah 2011; Okay dah buat yang ini...

2. Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah.

4 orang rakan blogger saya yang peramah ialah :

 Pawaka19
Ann Frendly
 Hidup Itu Indah
Princess Zezebel Lair

3. Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini  http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html .Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi.Tahniah, anda terpilih sebagai seorang blogger yang peramah!



Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Khamis, Disember 23, 2010

24 Komen:

  1. Salam..

    abang memang peramah pun. Hehehe..

    semoga sihat selalu.

    BalasPadam
  2. @ashrafi

    Alhamdulillah..sihat
    adanya..terima kasih.
    semoga Asyraf begitu jua
    hendaknya..amin.

    BalasPadam
  3. Salam pak zul...
    TAHNIAH!! Moga terus peramah dan ramah-tamah...

    BalasPadam
  4. salam bro..
    mari kita beramah mesra sesama blogger ;)

    BalasPadam
  5. BroZul,


    saya peramah masa mengomen saje.


    diluar tak kott... hehe

    BalasPadam
  6. Aslmkm.
    Kak G ni kan gen lama ... tak selesa sangat cenggini. Ibarat seperti makanan, kalau tak reti nak makan memang kita elak la!
    Sebenarnya ahsfantasy24 pun menjemput sendiri Kak G. My heart goes with her; I really wish her well.
    Elok la Zul tolong bantu.

    BalasPadam
  7. bro zul diantara blogger yang peramah... :-)

    BalasPadam
  8. ckLah tak peramah....
    Tak sombong juga....



    Tapi...bloger pemalas. :D

    BalasPadam
  9. saya juga di tag oleh akuanakpahang .. bila saya buat dan nak maklumkan kat kotak komen penaja, didapati ia sudah ditutup.

    BalasPadam
  10. Salam Zul, aok mmg peramah dan kita sama-sama peramah juga :)

    BalasPadam
  11. salam,
    mas kenal zezebel... :)

    BalasPadam
  12. Salam Zul..

    Betul dah tu..aku vote ko hehe..

    BalasPadam
  13. salam en zul-tahniah..anda mmg layak dapat anugerah peramah he3

    BalasPadam
  14. Salam. brother zulkbo mmg sgt peramah orgnya...^_^

    BalasPadam
  15. salam,

    siapalah yg paling peramah ye..hehe~

    BalasPadam
  16. @ashrafiBetulpun semua peringkat bro Zulkbo layan. Sambil-sambil itu tinggal nasihat. Keep up bro :-)

    BalasPadam
  17. salam,

    saya rasa blogger malaysia mmg peramah semuanya.. hehe

    BalasPadam
  18. sy tdk cukup peramah sebab line tenet sangat slow..dan menyebabkan sy tdk dpt membalas lawatan kawan2...sedey...isk..isk..isk

    BalasPadam
  19. haha...masuk dalam golongan blogger peramah pula...satu pengiktirafan ni, terima kasih Zulkbo.

    BalasPadam
  20. @Eryati

    Simpati..
    datanglah bila
    berkelapangan..

    BalasPadam
  21. @Zezebel

    Anda memang hebat
    dan peramah..

    BalasPadam
  22. salam
    bagi saya bro zul paling peramah dan steady... :D

    BalasPadam
  23. salam
    sama2 beramah mesra seikhlas hati

    BalasPadam
  24. http://apit555.blogspot.com/2011/03/pencarian-blogger-yang-memiliki-sikap.html

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA