Telah Bertukar Domain | www.zulkbo.com




Salam semua..buat pengetahuan rakan semua, zulkbo.blogspot.com  telah bertukar ke domain zulkbo.com,jadi buat pembaca sekalian yang masih sudi membaca dan mengikuti zulkbo bolehlah menukar ke URL yang baru.

Saya sendiri belum arif tentang ini, kata nya akan di index dan di tukar sendiri oleh google,tapi nampak gayanya bila saya ke blog rakan saya lihat entri dari bog saya yang terpapar di blog kalian masih lagi entri sebelum bertukar domain.

Sekian Terima Kasih,
http://www.zulkbo.com/



Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Khamis, Oktober 14, 2010

52 Komen:

  1. tahniah kerana mempunyai domain sendiri
    beri sedikit masa mungkin akan diindeks oleh Google

    BalasPadam
  2. @Syafrizal

    Thanks bro..
    info berguna tu

    BalasPadam
  3. wah, dah ada domain sendiri

    Tahniah

    BalasPadam
  4. Salam,

    Tahniah bro,wah mencanak la trafik lepas ni.

    BalasPadam
  5. wah bestnye...
    dah ade domain sendiri...tahniah...tahniah...

    BalasPadam
  6. Oit anda hebat! Tahniah... dah ada domian sendiri cer cerita sikit brpa kos yang kena dan apa perlu kita buat jika ada yang berminat berbuat demikian.

    ** rasa hati nak buat juga kena ambit sikit masa lagi.

    BalasPadam
  7. tahniah welcome to dot com club

    BalasPadam
  8. SALAM,
    TAK BERAPA FAHAM TETAPI TETAP CUBA FAHAMI. RISAU JUGAK TUKAR2 NI. BIMBANG RAKAN2 TAK DAPAT JENGUK BLOG KITA ATAS SEBAB BERTUKAR url

    BalasPadam
  9. salam zul..
    Tahniah berkat usaha & minat .. moga maju jaya sebagai blogger.

    BalasPadam
  10. Kawan nak domain free je kalu ander..

    BalasPadam
  11. salam bro...

    wah dah ada domain sendiri, tahniah bro...

    BalasPadam
  12. yeahhhhhhhh! tahniah bro, i likeeeeee! :)

    saya akan tukar nnt k :)

    BalasPadam
  13. jemput ke sinar raudah ye...


    http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/gambar-bapa-memperkosa-anak.html

    BalasPadam
  14. Salam sdra...

    Tahniah..! :)

    BalasPadam
  15. ok !
    take noted ..

    tahniah ek ..

    BalasPadam
  16. tahniah zul...moga terus sukses

    BalasPadam
  17. Salam bro...

    sabo yer,google tgh wat keje tu..huhuh..
    koi nak tuko gek.. :D

    BalasPadam
  18. tahniah bro..dah menglangkah setapak blog bro nie..teruskan bro

    BalasPadam
  19. salam,
    wah... dah ada peningkatan...

    BalasPadam
  20. Salam...

    wahh.. bro zul dah mendahului Ustaz Love.. tahniah.. Ustaz Love dah ada domain.com tapi masih belum berkesempatan nak pindah ke domain baru... hehe

    BalasPadam
  21. salam dan tahniah... semoga sentiasa steady :D

    BalasPadam
  22. Tahniah.. Akhirnya ber dot com juga :)

    BalasPadam
  23. Tahniah.
    Transformasi sempena budget 2011 ke ni?
    Hehehehehe....

    BalasPadam
  24. tahniah en.zul!!

    bila sy klik dh automatic tukar ke .com...dh x blogspot lg..mmg auto ke??

    BalasPadam
  25. Salam bro.
    Dah ada domain sendiri. Hehe.

    Tapi kalau kat blogroll, bro kena inform diorg. Sebab feed url lain. Kalau bro update, diorang tak dapat update sebab feed untuk url lama lain.

    :)

    BalasPadam
  26. rank akan merudum..tapi sekejap jer dia akan naik balik..tahniah..dapat bini baru... opss..domen..hehe

    BalasPadam
  27. salam,
    wah dah maju setapak lagi.. TAHNIAH!

    BalasPadam
  28. @Affan Ruslan | SYOKNYA DOWNLOAD

    Thank for info saudara berdua..
    amat berguna ni..saya akan subbmit url feed baru..

    BalasPadam
  29. salam zulk..harap2 makcik tak susah nak singgha rumah zulk nanti..kalau susah makcik tak reti nak buat aaaaaaananti.

    BalasPadam
  30. @mohdandmeriam
    Salam mak cik..
    dah okey..dah di index
    google..guna url lama
    pun boleh trace juga..

    BalasPadam
  31. Nice Article, inspiring. Aku juga suka nulis artikel bidang bisnis di blogku : http://www.yohanwibisono.com, silahkan kunjungi, mudah-mudahan bermanfaat. thx

    BalasPadam
  32. salam....
    wah abg zul telah bertukar ke zulkbo.com best nyer... tahniah atas kejayaan ye..

    BalasPadam
  33. @relevan

    memang ada domain free, baru je introduce..

    BalasPadam
  34. tahniah bro!
    sudah ada domain sendiri
    tumpang tanya, domain ni free ke berbayar
    kalau free buleh toolong ajarkan saya?
    :)

    BalasPadam
  35. tahniah bang..kenalah lagi aktif menulis entri baru ni :)

    BalasPadam
  36. bayor berapa setahun tu....100 hinggit ke lagi...

    BalasPadam
  37. yehaa!! steady la bang! kome akan terus menyokong di sebalik monitor. hehe

    BalasPadam
  38. tahniah weh deme...ajor kome ngetek gone keh cara nye weh...nok buat giteh...www nih heheh

    BalasPadam
  39. Salam....
    Tahniah!!!!....

    BalasPadam
  40. ikut jejak bro Tehr nampak..hehe
    Tahniah bro..:)

    BalasPadam
  41. salam
    baru malam ni perasan dah bertukar domain
    maklum, saya jarang nengok url kat atas tu
    paparan template nampak sama je, memang tak perasan
    selamat maju jaya

    BalasPadam
  42. tahniah encik Zul..
    nampaknya makin glamor la lpas ni ya

    BalasPadam
  43. Tanniah dah ada domain sendiri.

    BalasPadam
  44. Aslmkm Zul.
    Looks OK. Memang auto la tu.
    Congrats ya kerna tukar ke domain sendiri.

    PS: Kak G masih berjalan sampai dinihari! :) Last 4 2nite.

    BalasPadam
  45. salam sifu...cuba buat sikit n3 tentang domain ape kelebihan nye...kome x berapa tau bab ni...rasanye ramai yg x berapa faham ape ke bende ni...ape kelebihan berbanding blogspot.com nihhh

    BalasPadam
  46. salam..
    tahniah. diucapkan....

    sedihnya.. sebab saya takde di hari 'perasmian' domain abg zul..
    hehehe

    internet kat umah tak boleh pakai 2 hari...

    BalasPadam
  47. Tahniah zulkbo..semoga makin maju..:)

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA