Inilah Masanya | Blogger Uploader Dalam Proses Penaiktaraf



Salam semua..nampak gayanya bagi para blogger yang hendak upload gambar menggunakan Blogger Uploader akan terganggu seketika, jadi di sini anda bolehlah menggunakan cara yang saya berikan dalam entri saya yang sebelumnya.Patutlah asyik "hang" sahaja kebelakangan ini , rupanya Blogger sedang dalam proses upgrading .Selamat mencuba...


Sila ke SINI


Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, Oktober 20, 2010

34 Komen:

  1. Betul tu zul :) keknya tadi kawan upload gambo ok aje kut saiz kecik entohlah.

    BalasPadam
  2. salam,
    sempat jugak saya post satu entry & upload gambo pagi tadi sblm proses upgrading by blogger.. he3x

    BalasPadam
  3. salam,
    kat blog mas pun camtue gak tunjuk...

    BalasPadam
  4. patut la....susah nak up load tadi...

    BalasPadam
  5. Koi tak faham lagi ni..

    BalasPadam
  6. salam

    harap pas nie senang nak upload gambar

    senang n mudah

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum,

    Saya tadi mudah je nak upload gambar, ke dah siap upgrade....

    BalasPadam
  8. salam,

    xyah pos gambo sementara ni...pos je tanpa gambo...ermmm, camne nak tinggalkan link posting terkini lam kotak komen kengkawan, cam yang ko buat tu...kongsi sket ngan aku yang tak reti ni..

    BalasPadam
  9. salam...jadi n3 cheqna memang tak akan ada gambar la ye selagi blog tak setelkan masalah dia..=)

    BalasPadam
  10. start kul 5 waktu kita ke waktu us?

    BalasPadam
  11. Salam sdra...

    Semoga sdra sihat hendaknya..
    Kalau masih ada masalah ikut cara sdralah nanti..:)

    BalasPadam
  12. patut le sampai tengah malam koi menggode payoh tul nok upload

    tima kasih info ter

    BalasPadam
  13. ha,ah, inilah masanya yang terbaik untuk mencuba sesuatu yang baru..

    BalasPadam
  14. salam.....

    hehehe akhirnya dapat gak angah singgah sini...alhamdulilla...

    ye ke abg zul tak tahu punnnn???eh nie kena baca balik nie

    BalasPadam
  15. patut le selalu sgt nk hang..
    belum kesempatan cuba lg.. kena try juga ni..:)

    BalasPadam
  16. salam...
    patut ler selalu bermasalah nak upload gambar sejak kebelakangan ni.. rupanya dorang tengah menaik taraf...

    molek benor la kita semua praktikan cara yg abg zul dah ajar tu,.

    BalasPadam
  17. sy jrg upload gamba..punyala pemalas kan sy ni..

    BalasPadam
  18. dah lma x upload gmbr.. bgus gak dorang naik taraf bg lagi cun gitu :)

    BalasPadam
  19. hahaha....masa nak upload gambar untuk entry terbaru dia memang bengong. last2 tak update pown..hahah

    BalasPadam
  20. salam..tenkiu bro zul..saya akan cube menggunakan tips yang bro zul bg ini ^_^

    BalasPadam
  21. takpernah pkai serimg tu lagi..selalu pakai imageshack aje..thanks for sharing.

    BalasPadam
  22. nampak warning tu pagi tadi, tp degil gak try upload gambar. berkat kesabaran menunggu bleh gak lepas..hehehehe

    BalasPadam
  23. td dah upload gmbr dlm entri bru

    BalasPadam
  24. boleh masuk gambar dah.. baru jer update.. :D

    BalasPadam
  25. ada nampak note dekat edit post tadi... :) tak try lagi.hehe

    BalasPadam
  26. dah ok ke sekarang.
    tak perasan pulak saya...

    BalasPadam
  27. salam
    elok juga mencuba untuk upload gambar ke beberapa tempat berasingan

    BalasPadam
  28. Tips berguna..thanks,

    Patutlah ada hang yak...tengoh proses upgrading rupernyer...

    BalasPadam
  29. salam ziarah pagi hari.
    tak terkejor koi entry aok ni zul.... dahlah sakit tulang pungkeng, goner nok blari?

    BalasPadam
  30. nice info..
    semoga lepas naiktaraf, blogspot lebih mantap

    BalasPadam
  31. Elok ada rumah sendiri kalau menumpang paham-pahamlah semuanya ada limitation

    BalasPadam
  32. skrg ni dh tak tahu pasal blogger....sbb dh pindah ke wordpress...

    New Entry "Manusia Zaman Batu Muncul Depan Rumah…"

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA