HIDUP SEORANG BLOGGER | Meringankan Beban Blog | Tip Blogging



Salam semua..haaa..seharian semalam cuba memahami entri yang di tulis ole Bro Denaihati.Tip meringankan beban blog dengan mengurangkan jumlah URL yang tidak berapa penting yang ada dalam blog kita.Buat pengguna Mozilla Firefox apa kata kata anda cuba add on ini, benar-benar berguna:



    Tak berapa  pandai nak terangkan.Apa kata anda semua baca di blog Bro Denaihati ni...( HIDUP UNTUK MEMBERI ).





    *
    Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, Oktober 06, 2010

    21 Komen:

    1. Bagus untuk mencuba ni..

      BalasPadam
    2. Salam...

      Terima kasih sdra tapi sukar nak memahaminya...

      BalasPadam
    3. Terima kasih berkongsi maklumat yang berguna ini.

      BalasPadam
    4. Salam.

      kakpun tak faham juga.. terima kasih

      BalasPadam
    5. Salam...

      koi guna gugel krom..

      BalasPadam
    6. @GaDis CoMeL| ABDUL RAZAK | WERDAH

      Memang susah nak faham..jadi saya pun sukar nak jelaskan..he he..ianya berkaitan dengan SEO..jika blogger berminat nak menaikkan taraf blog mereka di enjin carian google..sebaiknya kena pelajari perkara itu..article kita akan di siarkan di muka hadapan carian..pasti membantu traffic ke blog kita..

      BalasPadam
    7. @relevan

      Aok memang elok cuba bro...
      selalu updated blog..tapi pernah tak aok tertanya..nape kurang masuk traffic dari luar(organic) dari enjin carian..sbb google ni nak mudah je..blog yang lambat loadingnya..tak di pandangnya..maka article kita jauh ke belakang muka surat google..

      BalasPadam
    8. @ YUN |cemomoi

      Tak slah wei..sesekali
      kita guna firefox puloks
      he he..

      BalasPadam
    9. kalau macam tue angah bole lah cuba hehehe

      BalasPadam
    10. salam zulk..hehe benda2 teknikal ni makcik tak reti..nampaknya tak boleh ikutlah..

      BalasPadam
    11. ringannya blog dia..
      boleh saya ngintai2 juga..

      BalasPadam
    12. bes2 nih...kome nok try jugak

      BalasPadam
    13. @cikgu isza | MITOS

      He he..tahu tak pe?
      moh kita try ,cuba ,test tengok..

      BalasPadam
    14. memang kena fahamkan betul2 ni ..
      takpe kami akan kaji dulu..
      thanks for info..:)

      BalasPadam
    15. salam,
      terima kasih berkongsi..jap lagi..lehla try..terima kasih yer :D

      BalasPadam
    16. salam
      terima kasih kerana memberitahu
      akan dicuba kejap nanti

      BalasPadam
    17. salam..
      terima kasih berkongsikan ilmu..
      nanti kongsi banyak2 info yang berguna untuk blog :D

      BalasPadam
    18. Hallo , lesen jetzt dieses Blog arbeiten in diesem Blog und mochte genießen Sie Hilfe finden Menschen mit großes Wissen!
      Gongratulation , Aufenthalt sicher und auch frohe Weihnachten und einen guten Rutsch ins neue Jahr 2011! Sorry bad Deutsch!

      BalasPadam
    19. Artikel ini sangat menarik, terutama karena saya sedang mencari pemikiran tentang hal ini Kamis lalu subjek..

      BalasPadam

    PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA