Emergency Leave





"Boss,sayer nak mintak emergency leave boss,betul boss,saya serious
nih,saya tak tipu,terpaksa ambik emergency leave nih....Gambarnya pun saya
hantar sekali nih boss...tolonglah boss,betul boss,saya tak tipu......
sungguh....... Tengoklah gambar nih bosss..."

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
VVVVVV
VVVVV
VVV
V






Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Khamis, Mei 06, 2010

31 Komen:

  1. salam
    hehehe,..
    ni kalau tak dpt EL jugak tak tahulah ni..hehehe

    BalasPadam
  2. Tanpa Nama05 Mei, 2010

    salam zul..hehehe..bijak punya kepala...kalau dah tenguk gambar makcik pasti EL boss akan bagi..kalau dia tak bagi maknanya dia seorang boss yg tak bertimbang rasa sebab dah dekat nak tenggelam dah ni..

    BalasPadam
  3. Nasib rodong te sempat lagi nelepon yeek kalau dok ngan dia-dia tenggelam huhuhu..."sayangilah nyawa anda ketika banjir" pesanan daripada kawan.

    BalasPadam
  4. Salam...
    klau boss x kasi EL mmg zionis la...
    hehehe...best woo time banjir...
    biasa la kan,org Pekan dah immune ngn banjir nih..dulu gi skolah pun naik bot...

    BalasPadam
  5. errr nasib baik x terkena renajatan elektrik kan, huhu

    BalasPadam
  6. hehe kesilapan lak

    *renjatan elektrik, bukan renajatan

    BalasPadam
  7. banyak kali dah tgk gambar mcm neh..tapi masih tergelak ..heheh

    BalasPadam
  8. Bos ter kala tak bagi juge awok lebas je ke dinding...

    BalasPadam
  9. Alasan musim Piala Dunia ni...tak lama je lagi :D

    BalasPadam
  10. roger roger...
    boss bagi kalau cenggini en. zul kompem...
    hahaha....
    cuti2 malaysia jawabnye...

    BalasPadam
  11. hahaha.. siap hntor pic lagik..

    BalasPadam
  12. muka pakcik tu relax jer..

    BalasPadam
  13. salam,
    heeeeeeeeeeeeeee...
    tersenyum gak koi yg baru jer sedu sedan lepas tulis n3 mati tadi.
    hehehhehe...

    BalasPadam
  14. nasib tak ampuh semua

    BalasPadam
  15. salam ziarah..
    hehE..
    ni baru betul2 emergency nie..

    BalasPadam
  16. Betul Boss, tak tipu !

    sikit lagi air nak cecah misai saya . huhuu

    BalasPadam
  17. hahaha...memang emergency tahap kritikal nih

    BalasPadam
  18. eh! muka pak cik dlm gmbr ni mcm uncle la? hehehehhehehe

    BalasPadam
  19. alala cian pakcik tu..hehe

    BalasPadam
  20. bukan setakat EL je dapat kalau macam ni... heheh

    BalasPadam
  21. Mungkin dah selalu sgt wat EL sampai bos pun dah tak caye, bila jadi betul2 camni mula gelabah , siap anto gambar lagi hehe..

    BalasPadam
  22. salam,
    xpe... mas luluskan cuti...

    BalasPadam
  23. Kalau macam kes nie, kalau boss tak bagi leave lagi...sahlah biol boss tu..

    BalasPadam
  24. hehehhehehe...
    lawak la....!!!

    dh banjir pn nak call mintak cuti gak ke?? hahahha

    BalasPadam
  25. bos tue tetap x nak bg EL...
    awak tpi...kate banjir tapi mane boley telepon..hehe

    BalasPadam
  26. salam zulkbo, maru idop lagi tipon ter yak, paras2 leher dah ter kakakaka............

    BalasPadam
  27. ini patutnya cuti peristiwa, kan?
    makcik dulu pun pernah sangkut cenggini.
    bila call boss, kata sangkut banjir,
    boss kata, ok, cuti - tanpa gaji.
    ye la, tempat dia x kena, boleh la.

    BalasPadam
  28. salam sejahtera..
    hehehhe. memang lucu..
    mungkin kena pakai 3G baru bos percaya..hihiiikk

    BalasPadam
  29. Salam Zul..ini bukan lagi jadi Cuti emergency...tapi ini sudah jadi Cuti Ehsan..wakaka!

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA