Gambar Dan Harga Myvi, Viva Dan Alza S-Series Baru 2013

Baru-baru ini Perusahaan Otomobil Kedua Sdn. Bhd. (Perodua) telah melancarkan edisi terbaharu model Myvi, Viva dan Alza dengan reka bentuk yang lebih menarik serta peralatan dan aksesori tambahan yang dikenali dengan Perodua S-Series.

Antara keistimewaan yang terdapat pada varian terbaharu Perodua S-Series adalah stereng kuasa, pemain MP3 dan ketinggian kerusi pemandu yang boleh diubah suai pada varian Viva S. Warna yang ditampilkan juga agak menarik dengan warna terbaru 'Ozzy Orange'.

Paling menarik kesemua model baru ini di datangkan dengan jaminan servis Perodua selama 3 tahun. Selain itu harga yang ditawarkan juga sedikit murah dari model yang terdahulu. Inilah peluang terbaik kepada anda yang selama ini berkira-kira hendak membeli kereta Perodua.

 
Gambar terkini Myvi baru S-Series yang betul-betul mengancam

 
Antara bahagian dalaman model S-Series yang akan menambat hati pembeli

 
Gambar terkini Viva S-Series dengan warna Ozzy Orange

 
Perodua Alza S-Series yang amat sesuai untuk mereka yang berkeluarga ramai

 
 
Di atas adalah senarai harga di atas jalan terkini Perodua Myvi, Viva dan Alza edisi S-Series yang di jangka mendapat sambutan ramai kerana khabarnya lebih murah dari sebelumnya tetapi lengkap dengan aksesori tambahan baru yang menarik dari Perodua.Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Isnin, Mac 25, 2013

14 Komen:

 1. smart juga model baru tuh,pasti mendapat sambutan...

  BalasPadam
 2. Warna oren ni memang menarik & sesuai untuk kenderaan comel! :D

  BalasPadam
 3. harga murah skit dari model sebelumnya...rugi kalau tak amik..

  BalasPadam
 4. nampak smart gak tapi masih x mampu nak tukar yang lain huhu....

  BalasPadam
 5. Alza untu keluarga besar boleh sambar.

  BalasPadam
 6. mobil yang bagus, bisa menambah rasa percaya diri kalau memakainya..

  BalasPadam
 7. salam
  siapa yang sedang berkira-kira nak beli kereta
  memang kena ambil kira tawaran ni

  kami pakai yang lama je
  hehe

  BalasPadam
 8. ada lagi ke keluaran Myvi ni? rasanya dah banyak sangat pengguna Myvi ni. bagi la patern kereta lain pulak naik jalan raya.

  BalasPadam
 9. memang menarik. ada cadang nak tukar kereta baru gak. ini boleh dipertimbangkan

  BalasPadam
 10. Kereta sekarang ini semakin murah, namun bagi kami yg tak mampu hanya melihat saja.

  BalasPadam
 11. Tanpa Nama05 April, 2013

  Bri la pluang yg tiada dkmen utk mliki krta..kmi mampu mbyarnya...

  BalasPadam
 12. Hello, i am Puan Jane Alison, pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman peluang seumur hidup. Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membersihkan hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal untuk meningkatkan perniagaan anda? anda telah ditolak oleh bank-bank dan agensi kewangan lain? Adakah anda memerlukan pinjaman penyatuan atau gadai janji? mencari tidak lebih seperti yang kita berada di sini untuk membuat semua masalah kewangan anda satu perkara yang telah lalu. Kami pinjaman dana kepada individu yang memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit yang buruk atau yang memerlukan wang untuk membayar bil-bil, untuk melabur dalam perniagaan pada kadar 2%. Saya mahu menggunakan medium ini untuk memberitahu anda bahawa kami memberikan bantuan dipercayai dan benefisiari dan akan bersedia untuk menawarkan pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (saintsloancompany@gmail.com)

  BalasPadam
 13. Adakah anda berfikir untuk mendapatkan bantuan kewangan, Adakah anda serius memerlukan pinjaman segera, Adakah anda berfikir untuk memulakan perniagaan anda sendiri, anda berada dalam hutang, ini adalah peluang anda untuk mencapai keinginan anda kerana kami menyediakan pinjaman peribadi, pinjaman perniagaan, dan korporat pinjaman, dan semua jenis pinjaman pada kadar faedah sebanyak 2%, kami menjamin semua pelanggan berharga kami bahawa mereka akan mendapat semua pinjaman masing-masing dan menjadi tahun baru dengan senyuman di wajah mereka.
  Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami sekarang melalui e-mel {} gloryloanfirm@gmail.com

  Maklumat peminjam:

  Nama Penuh: _______________
  Negara: __________________
  Seks: ______________________
  Umur: ______________________
  Jumlah Pinjaman Diperlukan: _______
  Tempoh pinjaman: ____________
  Tujuan pinjaman: _____________
  Nombor Telefon Bimbit: ________

  Puan Glory

  BalasPadam
 14. TAWARAN PINJAMAN UNTUK SEMUA (MOHON SEKARANG)

  Adakah anda seorang ahli perniagaan atau perempuan? Adakah anda dalam mana-mana tekanan kewangan? Adakah anda memerlukan wang untuk memulakan perniagaan anda sendiri? Adakah anda mempunyai pendapatan yang rendah dan sukar untuk mendapatkan pinjaman daripada bank-bank tempatan dan institusi kewangan lain? Jawapan yang ada di sana, Angela Davids Firma Pinjaman adalah jawapannya. Kami menawarkan;

  a) pinjaman peribadi, pengembangan perniagaan.
  b) Permulaan Perniagaan dan pendidikan.
  c) penyatuan hutang.
  d) Pinjaman Wang Keras.

  Walau bagaimanapun, kaedah kami menawarkan kemungkinan untuk menunjukkan jumlah pinjaman yang diperlukan dan juga tempoh yang anda mampu untuk melengkapkan pembayaran balik pinjaman dengan kadar faedah sebanyak 2%. Ini memberikan peluang yang sebenar untuk mendapatkan wang yang anda perlukan anda. Calon yang berminat, sila hubungi kami melalui: angeladavidloanfirm@gmail.com

  BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA

Carian Blog