Anugerah Juara Lagu AJL 27 | Live Streaming OnlineAnugerah Juara Lagu AJL  kembali lagi dengan 12 lagu bakal berentap dan lagu manakah yang bakal bergelar Juara Lagu Edisi ke-27 ini? Anda bakal menyaksikan persembahan hebat daripada mereka semua, yang tentu akan mempersembahkan persembahan terbaik masing-masing pada malam itu nanti.

Senarai 12 lagu yang berentap di AJL27 ialah:

1. Idola – Azlan & the Typewriter
2. Pelangi Senja – Stacy
3. Terukir Di Bintang – Yuna
4. Anak Kampung – Jimmy Palikat & One Nation Emcee
5. Ombak Rindu – Hafiz & Adira
6. Tanpamu – Amir Jahari
7. Lagu – Bed Room Sentuary
8. Teman Pengganti – Black & RJ
9. Ku Akui – Hafiz
10. Simetri – Hazama & Amy Search
11. Andai Ku Bercinta Lagi – Mojo
12. Patah Seribu – Shila Amzah


Juara AJL27 akan membawa pulang trofi serta wang tunai bernilai RM35,000, naib juara (trofi dan RM15,000), manakala tempat ketiga (trofi dan RM12,000). Bagi persembahan dan vokal terbaik masing-masing akan membawa pulang trofi dan wang tunai RM10,000.

Acara itu bakal berlangsung pada hari Ahad ini, 6 Januari 2013, di Stadium Putra Bukit Jalil pukul 9 malam dan akan disiarkan secara langsung melalui TV3. Pada yang ingin bersiaran secara Live Streaming Online, anda boleh melayari link ini (klik) atau ini (klik).Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Sabtu, Januari 05, 2013

4 Komen:

 1. Sekarang mudah untuk menonton dimana selagi ada capaian internet.

  BalasPadam
 2. aku tak tengok kot benda ni. malas.

  BalasPadam
 3. Suami saya dan saya, mahu menggunakan medium ini untuk bersaksi tentang kerja-kerja yang baik Ibu Clara Alderman Pinjaman Syarikat.
  Kami tidak fikir kita akan berada dalam kehidupan seseorang bertemu saya seperti Puan Clara, Dia adalah permata yang jarang berlaku dan Tuhan dihantar. Saya Yura mengambil masa saya untuk memberi keterangan mengenai Puan Clara, kerana dia akhirnya menawarkan apa yang tidak ada orang lain boleh.
  Suami saya dan saya pergi ke hutang besar-besaran dengan penghutang dan Bank, dan kami mendapatkan pinjaman daripada dua syarikat pinjaman yang berbeza, tetapi semua datang ke apa-apa; sebaliknya mereka membawa kami ke lebih banyak hutang dan akhirnya meninggalkan kita memecahkan sampai aku datang dalam hubungan dengan Puan Clara, dia menawarkan pinjaman walaupun pada mulanya saya takut ia akan berakhir sebagai syarikat-syarikat lain yang saya telah memohon, dia tidak suka mereka . Sekarang kita telah akhirnya hutang kami dan memulakan perniagaan baru dengan wang yang ditinggalkan daripada pinjaman.
  Hubungi Puan Clara melalui salah satu daripada e-mel yang berikut.
  claraloans@financier.com atau anda juga boleh menghubungi saya melalui e-mel saya untuk maklumat lanjut Yurawibawa@gmail.com

  BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA

Carian Blog