Live EURO 2012 : Live Streaming | Live Online Di TV3


Berikut jadual perlawanan bolasepak EURO 2012 yang boleh anda tonton melalui siaran secara langsung, Live Streaming, Live Online di beberapa saluran yang disediakan di seluruh dunia. Siaran secara langsung online, Live Streaming secara percuma anda boleh dapatkan di  TV 3 - EURO 2012 pada waktu siaran yang telah ditetapkan melalui laman sesawang TV 3 Media Prima.


 
 
Anda juga boleh melayari LINK 1, LINK 2



SELAMAT MENONTON.


Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Sabtu, Jun 09, 2012

6 Komen:

  1. Demam bola dah bermula!

    BalasPadam
  2. Alternatif kepada yang tidak mempunyai saluran sukan berbayar.

    BalasPadam
  3. byk kejutan berlaku.. :)

    BalasPadam
  4. salam
    memang tak sempat dan tak daya nak layan semua sekali
    pilih2 je, bro
    hehe

    BalasPadam
  5. Internet slow.... nak streaming pun tak mampu... hehehe :)

    BalasPadam
  6. aku mendukung Germany mudah mudahan bisa menjadi juara.. :)

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA