Jadual EURO 2012 (Waktu Malaysia) Peringkat Kumpulan

Salam semua, sepak mula EURO 2012 akan bermula 8 Jun 2012 nanti dengan perlawanan pembukaan antara Poland menentang Greece. Jangan lepaskan peluang menonton keseluruhan perlawanan Piala EURO 2012 yang merupakan pertandingan bolasepak kedua terhangat di dunia selepas Piala Dunia.




JADUAL PERLAWANAN PERINGKAT KUMPULAN (Waktu Malaysia) :

Jadual Kumpulan A – EURO 2012
8 Jun – 11:55 malam | POLAND vs GREECE
9 Jun – 02:45 pagi | RUSSIA vs REP CZECH
13 Jun – 02:45 pagi | POLAND vs RUSSIA
13 Jun – 11:55 malam | GREECE vs REP CZECH
17 Jun – 02:45 pagi | GREECE vs RUSSIA
17 Jun – 02:45 pagi | REP CZECH vs POLAND

Jadual Kumpulan B – EURO 2012

9 Jun – 11:55 malam | BELANDA vs DENMARK
10 Jun – 02:45 pagi | JERMAN vs PORTUGAL
13 Jun - 11.55 malam | DENMARK VS PORTUGAL
13 Jun – 02:45 pagi | BELANDA vs JERMAN
17 Jun - 02.45 pagi | PORTUGAL VS BELANDA
17 Jun - 02.45 pagi | DENMARK vs JERMAN

Jadual Kumpulan C – EURO 2012
10 Jun – 11:55 malam | SEPANYOL vs ITALI
11 Jun – 02:45 pagi | IRELAND vs CROATIA
14 Jun – 02:45 pagi | SEPANYOL vs IRELAND
14 Jun – 11:55 malam | ITALI vs CROATIA
18 Jun – 02:45 pagi | CROATIA vs SEPANYOL
18 Jun – 02:45 pagi | ITALI vs IRELAND

Jadual Kumpulan D – EURO 2012
11 Jun – 11:55 malam | PERANCIS vs ENGLAND
12 Jun – 02:45 pagi | UKRAINE vs SWEDEN
15 Jun – 11:55 malam | SWEDEN vs ENGLAND
16 Jun – 02:45 pagi | UKRAINE vs PERANCIS
20 Jun – 02:45 pagi | ENGLAND vs UKRAINE
20 Jun – 02:45 pagi | SWEDEN vs PERANCIS



Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, Jun 06, 2012

18 Komen:

  1. Ramai yang kurang tidur gara-gara menonton UERO 2012. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang pasti,kita adalah
      di antaranya nanti :)

      Padam
  2. assalam, game waktu awal pagi ni yg buatkan selalu terlepas maklumlah waktu sedap tidur...

    BalasPadam
  3. tak tido malam la pasni...huhuhu

    BalasPadam
  4. waaah , jadi burung hantu lagi la utk tahun ni. hikhik

    BalasPadam
  5. Bolehlah memilih pasukan kegemaran yak :)

    BalasPadam
  6. kenapa la diaorang buat game time orang malaysia tido,,,

    BalasPadam
  7. Kalau tgk kat pub2 (fun pub)meriah dengan bendera euro..maka tebal/nipis poket2 kaki2 judi spanjang berlansung euro ni.

    BalasPadam
  8. ramai ler yg tido lewat nanti...hehehe keje pun kompom dlm keadaan kepala melayang jerrr...hehehe

    BalasPadam
  9. mmg x sabar dh ni.. :)

    BalasPadam
  10. pasti kecik sokmo biji mata bila pergi kerja ni :)

    BalasPadam
  11. Balasan
    1. W_salam..
      sila copy jangan
      tak copy :)

      Padam
  12. salam
    nampaknya membawa ke subuh semuanya tu
    memang kena ejas waktu tidur ni

    BalasPadam
  13. Tanpa Nama09 Jun, 2012

    Kalau tengok seorang diri,mesti TV tengok kita ...hahahaha

    BalasPadam
  14. vimax canada adalah obat herbal yang di khususkan untuk kaum lelaki , yang berfungsi sebagai obat pembesar penis permanen dan memperpanjang sesuai yang di inginkan , secara cepat dan akurat tanpa efek samping serta dengan hasil permanen , Vimax Canada Asli tersebut telah menjadi pilihan para konsumen international

    vimax canada adalah produk suplement obat pembesar penis herbal yang sangat efektif dan berkhasiat untuk masalah laki-laki


    COMMON QUESTIONS ABOUT PRODUCTS vimax
    Who should not drink obat vimax? Yes what age? Vimax is safe for consumption all men of age 17-74 years.
    Does vimax asli side effects? No ... vimax made by the team physician experienced through research and clinical trials over the years. For more than 11 years in circulation, vimax reportedly did not cause any side effects.
    Do vimax canada safe for people with diabetes, hypertension, hypotension, heart, kidneys? Very secure at all, because vimax made of herbal ingredients. besides it can also help reduce other diseases.
    Does vimax obat pembesar penis create dependency? No, when we have reached the stage of maximum and we are satisfied with the results vimax, we can stop taking it.
    Does vimax pembesar penis can make allergies? Not unless you are indeed allergic to the content that is in vimax.

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA

Carian Blog