Kedudukan 100 Terkini Contest LELAKI KACAK



Salam semua, dengan tiba-tiba saya rasa nak menyibuk pula tentang contest terhangat tahun ini buat seluruh para blogger di Malaysia, adalah Contest LELAKI KACAK anjuran Bro Titan (khabarnya dia ni memang kacak?). Pasti ramai yang tertanya-tanya siapa yang leading sekarang kan? Saya menggunakan Tool ini sebagai pengukurnya.

Harap pihak penganjur dan sponsor tidak marah pula bila saya menyibukkan diri mengemaskini kedudukan terkini, berdasarkan kata kunci LELAKI KACAK melalui enjin carian Google Malaysia bertarikh 22- Mei-2012. Dan di bawah adalah antara yang tersenarai 1-100 URLs Keyword LELAKI KACAK:


1 : http://www.lelakikacak.com/
2 : http://www.lelakikacak.com/blogger-lelaki-dengan-entri-terbaik-di-google/
3 : http://www.jomkongsistory.com/2012/03/lelaki-kacak-itu-apa.html
4 : http://www.jomkongsistory.com/2012/.../artis-lelaki-kacak-bermisai.html
5 : http://www.jomkongsistory.com/2012/.../lelaki-kacak-malaysia-2012.html
6 : http://www.azyani.com/lelaki-kacak/
7 : http://yastro.blogspot.com/.../siapakah-lelaki-kacak-2012-seo-contest.html
8 : http://yastro.blogspot.com/2012/04/lelaki-kacak-malaysia.html
9 : http://aidanatasya.com/lelaki-kacak/
10 : http://aidanatasya.com/lelaki-kacak-tak-tinggal-solat-jumaat/
11 : http://denaihati.com/contest-cabaran-seo-lelaki-kacak-komen-ariff-shah
12 : http://josrevalution.blogspot.com/2012/03/lelaki-kacak.html
13 : http://www.bukitbesi.org/bila-lelaki-kacak-memberi-nasihat/
14 : http://www.azmanisma.com/2012/03/16/lelaki-kacak-malaysia/
15 : http://www.azmanisma.com/2012/05/15/entry-lelaki-kacak/
16 : http://www.azmanisma.com/disclaimer/
17 : http://azizie.com/umum/lelaki-kacak
18 : http://blog.mohdisa.com/lelaki-kacak-pelindung-wanita.html
19 : http://blog.mohdisa.com/lelaki-kacak-menulis-blog.html
20 : http://kulanzsalleh.com/bila-lelaki-kacak-menulis/
21 : http://kulanzsalleh.com/lelaki-kacak-gadis-melankolik/
22 : http://www.azuanrazi.com/lelaki-kacak/
23 : http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=13293375
24 : http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?postid=13293468
25 : http://www.terbelog.com/2012/05/lelaki-kacak.html
26 : http://naziman.com/.../lelaki-kacak-mudah-dan-cepat-blogwalking/
27 : http://darkbatman.com/
28 : http://www.azri.my/lelaki-kacak/
29 : http://www.ciktom.com/lelaki-kacak-bijak/
30 : http://www.ciktom.com/lelaki-kacak-banyak-duit/
31 : http://chikum4risa.com/aksi-budak-lelaki-kacak/
32 : http://shahrulsite.net/lelaki-kacak-dan-handsome
33 : http://www.esempoi.com/personaliti/personaliti-lelaki/lelaki-kacak/
34 : http://www.umarfaruq.com/lelaki-kacak/
35 : http://zikrihusaini.com/aku-lelaki-kacak-wei/
36 : http://sjiehan.com/warkah-untuk-lelaki-kacak/
37 : http://busuk.org/ping/in/T291734394/183607
38 : http://busuk.org/ping/in/T291734394/159965
39 : http://mohdfaiz.com/cabaran-seo-lelaki-kacak-2012/
40 : http://www.zulseffort.net/2012/04/lelaki-kacak-seo-contest.html
41 : http://muazfaris.com/images-for-lelaki-kacak/
42 : http://jomtonton.net/v1/lelaki-kacak-dalam-ubuntu-intrepid.html
43 : http://www.benjyblogger.com/2012/.../lelaki-kacak-test-power-pertama.html
44 : http://www.benjyblogger.com/.../blog-contest-seo-lekaki-kacak-rahsia.html
45 : http://profhariz.com/2012/05/luahan-hati-lelaki-kacak/
46 : http://profhariz.com/2012/05/wanita-terdesak-mendambakan-lelaki-kacak/
47 : http://myfriends2u.com/blog.php?user=lelakikacaks&blogentry_id...
48 : http://ladfeamir.com/2012/05/04/lelaki-kacak-salah-target/
49 : http://www.namemy.name.my/2012/04/saya-lelaki-kacak.html
50 : http://infonewbie.com/info-blog/stress-dengan-lelaki-kacak
51 : http://zulseffort.com/lelaki-kacak-sebenar-benar-kacak/
52 : http://businessonline2u.biz/challenging-seo-lelaki-kacak.html
53 : http://www.hafizmohd.com/bicara.../5-entri-pilihan-katakunci-lelaki-kacak/
54 : http://www.anakulucheka.com/lelaki-kacak-vs-lelaki-kacak-cabaran-seo-lelaki-kacak-2012/
55 : http://www.mahamahu.com/2012/03/lelaki-kacak-gay.html
56 : http://www.fiezaradzi.com/lelaki-kacak-ada-di-mana-mana/
57 : http://www.multees.com/tag/lelaki-kacak-malaysia/
58 : http://www.multees.com/tag/ciri-ciri-lelaki-kacak/
59 : http://www.gnesop.com/2012/05/lelaki-kacak-vs-lelaki-beriman.html
60 : http://colleen-kawaii.com/2012/03/siapa-dia-lelaki-kacak/
61 : http://en.wikipedia.org/wiki/User:Hapizi84
62 : http://www.farahaznil.com/2012/05/apa-itu-lelaki-kacak/
63 : http://www.farahaznil.com/2012/04/lelaki-kacak-march-2012/
64 : http://www.farahaznil.com/2012/.../lelaki-kacak-malaysia-ada-macam-ni-ke/
65 : http://lilynrman.com/macam-ni-lelaki-kacak-kau/
66 : http://www.facebook.com/TAMPANBERGAYA
67 : http://langkawihomestay.net/lelaki-kacak-ke-langkawi/
68 : http://www.puterikasih.com/2012/05/akukah-lelaki-kacak/
69 : http://www.diarinewbie.com/lelaki-kacak-apa-yang-orang-heboh-sangat-pasal-lelaki-kacak-nie/
70 : http://wanwidget.com/2012/05/lelaki-kacak/
71 : http://suhairi.com/blog/khas-buat-lelaki-kacak/
72 : http://sobrimansor.com/2012/03/lelaki-kacak-itu-hot/
73 : http://www.sukacuka.com/.../apa-cerita-dengan-cabaran-seo-lelaki-kacak/
74 : http://akulearn.com/.../cabaran-seo-lelaki-kacak-ranking-2-mei-2012/
75 : http://wanzawawi.com/2012/04/lelaki-kacak/
76 : http://adamhawa.net/cabaran-lelaki-kacak
77 : http://aimanayie.blogspot.com/2012/04/lelaki-kacak-sadis.html
78 : http://www.1tube.my/fav/7631
79 : http://ohbuku.com/lelaki-kacak-di-toko-buku/
80 : http://www.zulkbo.com/2012/04/lelaki-kacak-dan-rumahtangga.html
81 : http://kacakjuga.blogdrive.com/
82 : http://pendekarberkuda.com/lelaki-kacak-perempuan-cantik-dan-kegedikan/
83 : http://blog.puncakmedia.com/guruku-seorang-lelaki-kacak/
84 : http://www.wangcyber.com/.../49675-lelaki-kacak-salam-perkenalan-dan-tunjuk-ajar.html
85 : http://pujanggakesepian.rc.my/2012/05/lelaki-kacak-bersama-jenazah.html
86 : http://earncent.com/blog/2012/03/14/cabaran-seo-lelaki-kacak-2012/
87 : http://blogr.my/go/7090/lelaki-kacak.html
88 : http://www.ohbelog.com/0/1/lelaki-kacak/
89 : http://rafinamimi.com/lelaki-kacak/
90 : http://www.akmarwati.com/2012/04/ga-lelaki-kacak-rm100.html
91 : http://www.gempak.org/forum/showthread.php?t=93209
92 : http://azwan.my/lelaki-kacak-are-good-looks-the-only-factor-when-looking-for-a-partner/
93 : http://www.guablog.com/in/14341/0/lelaki-kacak-bukan-hanya-pada-rupa
94 : http://tuudia.com/.../lelaki-kacak-cabaran-bercinta-dengan-lelaki-kacak/
95 : http://blog.radhio.com/2012/04/lelaki-kacak-bila-berjanggut/
96 : http://mymemory.translated.net/t/Malay/English/lelaki%20kacak
97 : http://www.myvitrd.com/2012/.../cabaran-30-hari-lelaki-kacak-bina-six.html
98 : http://ariffshah.com/blog-kacak-blogger-lelaki-malaysia/
99 : http://bloggua.com/lelaki-kacak-seperti-aku
100 : http://www.norizwanruslan.com/.../jenaka-pagi-lelaki-kacak-jiran-yang.html


 
Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Selasa, Mei 22, 2012

27 Komen:

  1. baru saya tahu pasal tool ni, memang berguna la

    BalasPadam
  2. wah deme semakin kacak weh :)

    BalasPadam
  3. Assalam..
    Kalau dalam carian Malaysia, saya dah jauh hanyut..300 lebih kot rasanya, tak larat nak kejar ni..

    BalasPadam
  4. wahh..lelaki kacak tetap unggul dan mengungguli contest ni nampaknya =)

    BalasPadam
  5. Tahniah kepada semua yang tersenarai .. ^__^

    www.anastasyea.com

    BalasPadam
  6. Nampaknya sambutan amat memberangsangkan! Semoga berjaya :D

    Post Terbaharu Saya - Teknologi - Ketinggalan Sedikit Tidak Mengapa

    BalasPadam
  7. uiks....kacak ker? hehehe :P

    BalasPadam
  8. good luck bro. boleh usaha lagi tu...

    BalasPadam
  9. ensem ke diorg ni?
    hhehehehe tk tahu plak ad tool cm tu :D

    BalasPadam
  10. tahniah...sy pula x tahu berpeluang ag ke x..hehe

    BalasPadam
  11. Adeh tempat 15/15/16 jadilah kena banyak post entri lagi nih..

    BalasPadam
  12. hoho..masih ada masa lagi. masih ada masa lagi..

    BalasPadam
  13. aku 25. blh up lg ke huhu

    BalasPadam
  14. ramai jugak lelaki kacak yg tersenara yeh. Tmpat ke 80 pun not bad la jgk kan en zul..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kira okey juga lah..
      dalam 100 teratas :)
      alhamdulillah..

      Padam
  15. salam.. semoga berjaya..
    saya tak kacak, tak layak nak masuk rasanya.. hehe

    BalasPadam
  16. nak jadi kacak juga... walaupun aku tak kacak huahuahuahua

    BalasPadam
  17. alamak ketinggalan pula ni ya, bila dan siapa lagi yang nak buat segmen ni, rasa nak juga jadi kacak sesekali hehe..tahniah 100 man kacak.

    BalasPadam
  18. selamat malam bro pe khabar

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sihat..
      Alhamdulillah..
      terima kasih singgah :)

      Padam
  19. Salam
    Nampaknya entri aku bukan hanya hanyut ke laut
    Dah tenggelam ke dasar

    BalasPadam
  20. Ramai betul yang menyertai contest SEO lelaki kacak ini.

    BalasPadam
  21. Salam bro Zulkbo..
    Tak pernah guna tool mcmni lagi....terus cuba ngecek bro....hehehe thxs.

    BalasPadam
  22. memang kacak la bro nanti hehe

    BalasPadam
  23. good luck bro dan semua peserta fenomena lelaki kacak ni.

    BalasPadam
  24. Perghhh! Yes tangga ke 65. Jadilah~~~ Nak main lagi ke bro?

    BalasPadam
  25. hebat dan kacak lelaki-lelaki malaysia sekarang nih..he he he ...penat la main SEO..

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA