Ole-Ole Dari Miecyber : Buku Soal Jawab Ustaz Azhar Idrus



Salam semua, kesinambungan dari menang dalam Contest Di Miecyber blog tempohari, saya mendapat ole-ole dari Blogger Hairun Azmi,  tuanpunya blog www.miecyber.com. Buku soal jawab permasalahan agama dengan Ustaz Azhar Idrus ini memang santai bacaannya dan berilmu di dalamnya, kini menjadi koleksi peribadi saya.

Belum sempat saya membacanya lagi, hanya sekadar membaca sepintas lalu apabila buku ini "disambar" rakan sekerja saya untuk dibawa pulang membacanya. Sama seperti buku sumbangan Denaihati tempohari pun belum sempat saya membacanya apabila asyik berpindah tangan sesama rakan-rakan saya.

Ucapan terima kasih tak terhingga pada Saudara Hairun Azmi yang susah-susah menghantar menggunakan kiriman pos yang sebegitu cantik itu. Terasa sayang nak buang kotaknya, dan saya jadikan sampul menyimpan dokumen-dokumen peribadi seperti slip gaji termasuk bil-bil utiliti di dalamnya.

Begitulah resamnya, "orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa". Dari sebuah buku bacaan yang terkandung pelbagai ilmu di dalamnya menjadi rantaian kesinambungan bukan saja antara 2 blogger, tetapi turut dinikmati oleh orang lain yang merasai dan menikmati nikmatnya, HIDUP SEORANG BLOGGER.


Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Isnin, Mac 19, 2012

13 Komen:

  1. tahniah sifu
    itulah berkat berbakti pada blog :)

    BalasPadam
  2. Tanpa Nama19 Mac, 2012

    Salam Saudara Zulkbo,

    Tahniah memang contest Mie tu.

    BalasPadam
  3. Ilmu yang berguna, memang berhak dikongsi untuk semua, lebih banyak ganjaran yang bakal menanti .. apa2 pun, tahniah sbb dapat buku ini ... ^__^

    www.anastasyea.com

    BalasPadam
  4. tahniah abg zul...semoga sukses lg hendaknya

    BalasPadam
  5. Tahniah Bro zulkbo.. :)

    BalasPadam
  6. Mau cari satulah untuk bahan rujukan nanti.Tahniah bro!

    BalasPadam
  7. Tanniahlah bro. Kesianlah tidak sempat rasmi orang lain sudah sambar dahulu. :-)

    BalasPadam
  8. Salam
    Orang berbudi kita berbahasa
    Orang memberi kita terima
    Syukur pada Yang Esa

    BalasPadam
    Balasan
    1. W_salam..
      alhamdulillah..
      syukur ke hadrah
      Ilahi :)

      Padam
  9. Wah..Tahniah Bro..Takpe, Hidupkan Untuk Memberi

    hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu...
      macam biasa dengar pula
      moto tu..tapi dimana ya?

      Padam
  10. tahniah menang contest hari tu.
    buku UAI ni memang bagus. sempat belek2 kat Popular hari tu tapi tak beli lagi

    BalasPadam