Tengkorak Ini Dikatakan Kepunyaan Alien




Tengkorak mumia yang di temui di Peru baru-baru ini, benar-benar menimbulkan keraguan pakar apabila ada sesetengah pakar tidak dapat mengenal pasti ianya kepunyaan kaum mana di Peru.

Tengkorak berukuran 20 inci ditemui di bandar Andahuaylillas selatan Quispicanchi. Rangka dan tengkorak aneh ini di temui oleh Renato Davila Riquelme, yang bekerja dengan  Muzium Privado Ritos Andinos di  Cusco, Peru.

Tengkorak yang mempunyai lubang mata yang besar berbanding bentuk badannya yang kecil. Lebih lonjong ke belakang menjadikan tengkorak ini memang kelihatan lain dari tengkorak manusia normal. Tidak di nyatakan berapa usia tengkorak tersebut.
Davila Riquelme said three anthropologists, from Spain and Russia, arrived at the museum last week to investigate the findings and agreed it was ‘not a human being’ and would conduct further studies.

Tengkorak ini juga di katakan mirip "Crystal Skull" dalam filem Indiana Jones Kingdom Of The Crystal Skull 2008, lakonan pelakon terkenal Harisson Ford. Dalam filem tersebut tengkorak ini di katakan kepunyaan Alien dan mempunyai kuasa yang istimewa.




Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Khamis, November 24, 2011

12 Komen:

  1. kalaulah benar, tentu geng alien akan cari utk disemadikan semula ditempat mereka :)

    BalasPadam
  2. Kalau satu jer tengkorak mcam tu yg dijumpai kemungkinan ada yg cacat masa tu kot

    BalasPadam
  3. @Anak Ulu Cheka

    Ha ha..tu yang ada claim
    nampak UFO berlegar sampai
    ke China..cari member mereka
    rupanya ada di Peru..he he

    BalasPadam
  4. @wachak

    Ada pelbagai kemungkinan..
    kita tunggulah apa kisah
    selanjutnya Bro :)

    BalasPadam
  5. salam
    macam pengaruh dari filem je ni
    payah juga nak percaya

    BalasPadam
  6. salam, wallahuallam....

    BalasPadam
  7. @tehr

    W_salam..itu pengaruh
    pakar barat Bro..mesti
    banyak yang tak kena dengan
    apa yang kita faham sebagai
    seorang islam kan..?

    BalasPadam
  8. saja nak buat gempak... oku niiii

    BalasPadam
  9. Ni tengkorak alien yang mana satu ni ... benjy nengok alien dalam filem banyak betul bentuk muka mereka tak tahu ni specis mana punya ... specis III ke, alien vs predator ke, MIB ke ...

    BalasPadam
  10. Macam-macam spekulasi mengenai pertemuan mengenai mahkluk asing tapi belum ada bukti yang jelas.

    BalasPadam
  11. Assalam..
    Terpengaruh dengan filem ni...moyang cimpazi punya kot..

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA