Gambar Bayi (Baby) Aishwarya Rai




Aktres cantik Bollywood, Aishwarya Rai telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan. Khabar gembira ini disampaikan oleh suaminya, Abhishek Bachchan melalui akaun Twitter miliknya pada Rabu, 16 November 2011 lepas. Pasangan Rai dan Abhishek telah berkahwin lebih dari empat tahun. Meski pun berita kehamilan Rai baru diketahui umum pada Jun lalu, namun Miss World 1994 itu sebenarnya sudah berbadan dua beberapa bulan sebelumnya.(CNN)

Ermm..maka ramailah yang mencari-cari mana gambar bayi Aishwarya di internet, termasuklah saya yang kepoh nih..he he. Maka gambar inilah yang saya jumpa tersebar luas di ruang siber terutama laman-laman blog dari India sendiri yang benar-benar teruja dengan kelahiran ahli keluarga terbaru Bachchan + Rai .


Gambar palsu ini sengaja di buat peminat beliau. Jika anda lihat ternyata bayi tersebut bukan dari keturunan India kerana lebih menyerupai anak Mat Saleh kan? Apa nak buat kan? Keluarga Rai + Bachchan sendiri belum mengumumkan untuk menyiarkan gambar ahli keluarga terbaru beliau.

Saya pasti, pasangan ini akan ditawarkan dengan bayaran tertentu oleh pihak media seandainya mereka bersetuju menyiarkan gambar-gambar bayi mereka satu hari nanti, seperti pasangan bintang popular yang lainnya. Sebagai bintang ternama mereka memang menjadi bahan penarik sesuatu berita.


Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Isnin, November 21, 2011

12 Komen:

  1. Heheee, comel.. :)

    Yela peminat mesti nak tengok anak pelakon popular tu kan..

    Mesti comel :)

    Kalau sudi komenlah banyak2 di "Contest Gadget Impian…"

    BalasPadam
  2. assalam zulkbo

    Buat duit lagi ler dorang ni ... he33

    BalasPadam
  3. Assalam...
    Tu la tadi...mula2 tengok gambar terkejut juga sebab tak ada rupa hindustan...

    BalasPadam
  4. @wachak
    W_salam Bro..
    rezeki orang ternama
    dan kaya..beranakpun
    dapat duit..he he

    BalasPadam
  5. @iza

    W_salam..
    apa nak buat tuanpunya
    baby tak post di internet
    ramai sangat peminat yang
    sampai buat gambar tipu

    BalasPadam
  6. @Myra Jay

    Terima kasih singgah dan
    sokong saya dalam contest
    saya kan ke blog anda dan
    lakukan perkara yang sama

    BalasPadam
  7. Patutlah nampak gambar ini macam pelik. Rupanya gambar palsu. :-)

    BalasPadam
  8. salam
    memang nampak pelik je gambar aishwarya ni
    huhu

    BalasPadam
  9. @akubiomed

    Tak cukup PRO nak
    super imposed maka
    jadi pelik..he he

    BalasPadam
  10. @tehr

    W_salam..bila dah tak
    PRO maka super imposed
    pun ambil gambar Aishwarya
    bermake up..maka kesannya
    gambar yang pelik..

    BalasPadam
  11. http://wanwidget.com
    laaaa, ingatkan betul tadi, tu la, rasa pelik gak sebab nmpk lain jer bayi tuh

    BalasPadam
  12. @Wan85

    Ermm..tak ada yang betulnya
    Bro..semua blog pun buat tajuk
    gempak je..he he..realiti belum
    ada lagi sumber betul tentang
    gambar bayi pasangan itu.

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA

Carian Blog