Gambar Aishwarya Rai Mengandung




 
Credit:Venturelli/WireImage.com


Siapa tidak kenal dengan pelakon Aishwarya Rai dan suaminya Abhishek Bachchan,  yang kini khabarnya sedang menjangkakan kelahiran bayi pertama mereka. Amitabh Bachchan bapa Abhishek memecahkan berita melalui laman Twitternya, memberitahu pengikutnya: "I am going to become a grandfather! Aishwarya is expecting! So happy and thrilled!".

Ini akan menjadi anak pertama bagi Aishwarya Rai, 37, dan pelakon  Abhishek Bachchan, 35. Pasangan itu berkahwin pada 20 April 2007 di satu majlis di kediaman  Bachchan, Prateeksha, di Juhu, Mumbai. Rai dinobatkan Miss World pada tahun 1994 dan sering dirujuk sebagai "wanita paling cantik di dunia." Beliau telah membintangi lebih 40 filem, termasuk Bride and Prejudice 2004 dan Pink Panther 2009.


SUMBER: www.usmagazine.com




Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Khamis, Jun 23, 2011

18 Komen:

  1. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    balut sarung seat door trim dan dashboard kereta


    eeeemmmm rezeki tuuu.... kadang nampak ibu kalau ngandung makin cantik dan berseri seri.... bawak budakkk ... mesti anak Pompuan tu

    BalasPadam
  2. o.O aku nampak dia okay je huhu

    BalasPadam
  3. cant wait to see the baby must be very cute

    BalasPadam
  4. Berape bulan dah...

    BalasPadam
  5. owh dah mengandung... tahniah ler.. aiswarya rai..hehe

    BalasPadam
  6. Artis mengandung pun masih nak glamer lagi. Org cantik....

    BalasPadam
  7. wah....makin cantik la aiswariya time prengnant ni...org ckp kn org pregnant ni bseri2....

    BalasPadam
  8. akhirnya......

    tunggu punya tunggu..

    BalasPadam
  9. ye ke... baguslah
    mesti cun anak tu macam aish & abishek...
    ye lah kan takkan macam brad pitt pulakk hehehe

    BalasPadam
  10. Sudah mengandung beliau yer..

    BalasPadam
  11. issskk tak tau pulak
    sekarang dah tau hehehe

    BalasPadam
  12. baby nanti pun mesti comel...mak nya lawa..apak nya pun macho..kihkih

    BalasPadam
  13. assalam..

    dia mmg cntik le

    BalasPadam
  14. Assalam..
    Mesti kaum kerabatnya seronok sbb dpt anak pertama...

    BalasPadam
  15. comel la baby tu nanti, kecik2 dah jadi rebutan jurugambar!

    BalasPadam
  16. x tau pulak dia ni da kawen...hehehee...

    BalasPadam
  17. وعليكم السلام ورحة الله
    Terima kasih semua kerana
    sudi singgah dan mencoretkan
    komen anda di sini..amat saya
    hargai..jazakumullah khair..

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA

Carian Blog