Ngeteh Dengan Geng Blogger Sepersekolahan




Salam semua, hari Jumaat 28-Oktober-2011, sesi ngeteh ( minum-minum) bersama rakan blogger yang merupakan rakan sebaya juga sepersekolahan dahulu. Gambar dari kiri, saudara Azri, saudara Ruzi dan saya sendiri zulkbo. Tiada dalam gambar, merangkap jurukamera malam tadi adalah saudara Ozzy.

Antara perbincangan dalam sesi ringkas di kedai mamak terletak di Bandar Sri Permaisuri ini adalah berkisar tentang blog dan perancangan kami semua sekiranya perlu blog di jadikan satu perniagaan. Sesi yang bermula jam 8.00 malam berakhir sehingga jam 1.00 pagi. Jadi orang bujang sekejap..he he.

Memang banyak yang di bualkan, almaklum kawan-kawan lama yang sama-sama bersekolah dan kembali bertemu di Kuala Lumpur. Kini, semua sudah berkerjaya sendiri dalam pelbagai bidang. Alhamdulillah, "semua jadi orang" kata orang tua-tua..he he.  Jika berkesempatan, anda  bolehlah melayari laman blog mereka:

Saudara Azri : http://aztint.blogspot.com/
Saudara Ruzi : http://cakawari.com/
Saudara Ozzy : http://ozzy2u.blogspot.com/




Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Sabtu, Oktober 29, 2011

11 Komen:

  1. salam
    huh bukan senang nak jumpa gitu weh
    tahniah...

    BalasPadam
  2. besh neh biler kwn2 lama pon share minat yg sama.. topik perbincangan tuh mmg menarik sekali...

    BalasPadam
  3. Assalam...
    Best kan bila dapat jumpa semula..

    BalasPadam
  4. Lor ngape tak ajok kome join.. ishk2..

    BalasPadam
  5. aku yang sentiasa ketinggalan bas..

    BalasPadam
  6. Salam Zul, mmg best dpt jumpa kekawan lama yak koi pun dah lama tak jumpa geng sekolah dulu2:(

    BalasPadam
  7. @ abadi romeo
    ada rezeki kita gather
    ramai-ramai Geng SMKJ2
    tu..para blogger aje..
    he he..best!

    BalasPadam
  8. salam
    jumpa kawan lama yang juga blogger
    mesti sangat best tu

    blog sebagai satu perniagaan
    idea bagus juga tu

    BalasPadam
  9. wah, memang best tu bro Zul..
    dapat jumpa kawan lama, mmg banyak hal boleh cerita tu hehee..
    kawan sekolah aku belum jumpa lagi yg ada blog :D

    BalasPadam
  10. blogging juga dpt mengeratkan ukhwah..lebih2 lg kawan baik kita rupa2nya blogging jgk! :D

    BalasPadam
  11. وعليكم السلام ورحة الله
    Terima kasih semua kerana
    sudi singgah dan mencoretkan
    komen anda di sini..amat saya
    hargai..jazakumullah khair..

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA