Tisu Jamban Di Buat Gaun Pengantin : Kreatif








Bagi kebanyakan orang, tisu tandas (jamban) tempatnya hanya di tandas. Tetapi kreativiti merekacipta oleh beberapa orang wanita, menghasilkan gaun pengantin yang sememangnya jauh lebih murah kosnya.

"The Toilet Paper Wedding Dress Contest" sudah memasuki tahun ketujuh, mengumumkan penciptaan pakaian yang terbaik setiap tahun yang ditaja oleh laman web Cheap-Chic-Weddings.com

Pembaca diminta untuk meletakkan kemahiran DIY mereka untuk mencipta gaun dari tisu tandas, memberi peluang untuk memenangi $ 1000. Persoalannya kini, sanggupkah anda pakai gaun yang di buat dari tisu jamban ini? 




NOTA: Moga cintamu tidak di ibaratkan umpama "tisu jamban" :)




Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Ahad, Julai 10, 2011

16 Komen:

  1. assalam
    kalau tengok gitu ingat pakai kain betul
    laaa tisu tandas rupanya
    senang sikit gi tandas gamoknya
    nok guna koyak sikit :)

    BalasPadam
  2. kreatif kan manusia ni

    cheritakhita-yuyunz.blogspot.com
    singgah saya ya.

    BalasPadam
  3. hehehe2....unik2
    "save the earth"

    BalasPadam
  4. Salam...manusia semakin kreatif cik Zul...hehehe

    BalasPadam
  5. kuat ke baju tu...
    x senang koyak kan??

    BalasPadam
  6. hehe kreatif... jgn sampai tisu jamban ni jadi body kereta dahla wakakaa...mmg xmasuk akal

    BalasPadam
  7. sekali terkoyak...naya je..hehe

    BalasPadam
  8. Sangat kreatif... hehe..tapi risau terkoyak je.:)

    BalasPadam
  9. tak senang tercabut kerr?

    BalasPadam
  10. kreativiti kelas tinggi ni..susah nak gabungkan tisu tisu yang mudah terkoyak..camne model tu nak pakai agaknya nak mgelakkan dpd koyak..trus jahit kat badan ke :)

    BalasPadam
  11. mmg kreatif. Lepas ni, isi jamban jgn buat baju juga. Hahahaj

    BalasPadam
  12. kreatif betul kan..tisu tandas pun boleh jadi baju pengantin..tp kalau saya tu mmg x boleh pakailah sbb saya ni ganas.takut rabak pulak..hihihi

    BalasPadam
  13. وعليكم السلام ورحة الله
    Terima kasih semua kerana
    sudi singgah dan mencoretkan
    komen anda di sini..amat saya
    hargai..jazakumullah khair..

    BalasPadam
  14. salam
    aku tak suka daya kreatif yang ini
    nampak macam mempersendakan kaum wanita saja
    aku lagi hairan kalau ada wanita yang sanggup memakainya

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA