Malaysia Lawan Singapura 28 Julai 2011 Di Screen Komputer Anda





Jangan lupa temujanji kita malam ini, paparan streaming akan ke udara sedikit masa lagi. Beberapa minit sebelum masa sepak mula perlawanan pada jam 8:45 malam nanti. Pergi solat maghrib dan isya dulu, lepas solat jangan lupa doakan kemenangan team Harimau Malaya menang dengan sekurang-kurangnya 2-0 mengatasi Singapura malam ini okey?

GAME dah mula kalau tak dapat sila ke LINK ini. Maaf tidak dapat siarkan video streaming di sini sebab masaalah tertentu.


KEPUTUSAN AKHIR:

Malaysia 1-1 Singapura 
(Singapura layak ke pusingan seterusnya dengan keputusan agregat 6-4)




Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Khamis, Julai 28, 2011

13 Komen:

  1. x keluar jugak jom sini weh

    Terkini dari AUC dot com: Football – Live Streaming

    BalasPadam
  2. sila klik link di atas dari video tu
    tunggu lama sket dia nak buffer..

    BalasPadam
  3. Salam bola hehehe

    Have fun everyone..sila makan kacang,popcorn,kuaci..jangan makan bola :)..nanti muka bulat sapa nak jawab

    BalasPadam
  4. goallll...pertama jaringan Safee minit ke 50++

    BalasPadam
  5. @relevan

    ye lah bukan rezeki kita lagi..
    bila la agaknya rezeki kita main
    world cup agaknya..??

    BalasPadam
  6. salam
    kita kalah tapi saya sangat merasa bangga
    mereka memang main dengan bagus

    BalasPadam
  7. Ermm... memang sepatutnya kita kalah.. dari segi corak permainan dan fizikal.. kita masih belum bersedia untuk mengharungi cabaran jika layak untuk masuk pusingan seterusnya.. Jika kita menang sekalipun dengan singapura, belum tentu boleh layak ke pusingan seterusnya..

    BalasPadam
  8. وعليكم السلام ورحة الله
    Terima kasih semua kerana
    sudi singgah dan mencoretkan
    komen anda di sini..amat saya
    hargai..jazakumullah khair..

    BalasPadam
  9. takda rezeki.. malas nak update pasal bola... entri last hari tuh jerla... itupun tergantung... ulasan separuh masa kedua dan video jaringan tak diupload... sedih wooo ... untuk olimpik kena buat jugakla... lawan jepun tuh...

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA