Tengah Tunggu Cek Cash Out Nuffnang Dapat BE Lagi : Terima Kasih Nuffnang




Salam semua, kata orang rezeki jangan di tolak..maut dan musuh jangan di cari, dan begitulah perumpamaan saya yang masih setia dengan Nuffnang . Sejak cash out pendapatan Nuffnang bulan lepas dan masih menunggu cek dari mereka memang tiada langsung pendapatan biarpun trafik maintain 2500 pageviews sehari.

Baru periksa akaun Nuffnang hari ini, ALHAMDULILLAH..dah ada satu BE baru dari DIGI buat blog saya dan sudah 2 hari berkelip-kelip di sana. Tak sangka pula memandangkan memang saya kurang sangat updated blog, kadang kala sampai 3 hari tak updated sejak cuti sekolah minggu lepas.



Ermmm..dok memikir juga apa nak updated blog nih. Untuk pengetahuan semua 72 % kebelakangan ini trafik masuk hanya melalui carian enjin sahaja. Nampak sangat kesibukan kerja membataskan saya untuk duduk mengadap depan laptop dan menziarah blog rakan-rakan semua, jadi maaf saya pohon buat kalian semua yang sudi singgah ke blog saya walau tanpa kunjungan balas dari saya.

Realiti berblogging bukanlah untuk wang ringgit semata-mata, tapi bila ada yang memberi pendapatan tambahan kenalah kita terima seadanya dan dengan penuh rasa syukur. Bila di kira akan pendapatan blogger lain pendapatan sepanjang 6 bulan lepas tidaklah banyak mana, cuma cukup nak beli beras 10 kilo X 2 kampit sebulan, selama setahun. Alhamdulillah..Wassalam.

 

Entri Berkaitan:





Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Selasa, Jun 14, 2011

24 Komen:

  1. wahh mesti masyuk kan. hehe takpe. keje lagi penting. pageviews pon tak lari ke mane kan. kann

    BalasPadam
  2. tahniah...buleh mengeteh kita pas ni hehehe

    BalasPadam
  3. slm en.zul...
    semoga sihat dan bahagia selalu....

    alhamdulillah..rezeki...
    saya pun rasa mcm nk cash kan duit nuffnang ni...
    boleh buat duit raya ni...

    BalasPadam
  4. banyak nya dpt...
    saya ni ntah bila lah nak dpt..huhuhuhu

    BalasPadam
  5. Salam bro.
    Memang visitor dari enjin carian tu yang banyak bagi rezeki dari blogger sebenarnya.

    BalasPadam
  6. tahniah abg zul...2500 sehari.. mak aii..mmg abg zul hebat la....

    BalasPadam
  7. alhamdulillah..rezeki tu..
    emm..camne nak reg nuffnang nih..

    BalasPadam
  8. Rezeki tu... :D Alhamdulillah..

    BalasPadam
  9. lepas dah makan tengahari dua hari....

    BalasPadam
  10. Salam..

    betul tu rezeki jgn ditolak..lepas nasi kandar dgn tea tu hehe..

    BalasPadam
  11. banyak tuh... rezeki..

    BalasPadam
  12. pergh,satu BE byk dapat duit ye

    BalasPadam
  13. dapat juga topup bil yea... syabas dan kena keja kuat lagi ni

    BalasPadam
  14. bestnyer.... dah dpt BE. saya lum pernah dpt BE lagi. Ada masa jenguk ler my blog yer

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum...

    Moga sdra sihat hendaknya..
    Alhamdulillah ada juga rezekinya..

    BalasPadam
  16. Tahniah bro zulkbo...mantap ehh pageview seari 2.5k....cabaran buat org mcm koi nih!!!

    11 Fatwa Orang Yahudi Orthodoks

    BalasPadam
  17. salam,
    kita nak jumpa kat kedai makan mana yer... :)

    BalasPadam
  18. Belakang pejabat pos sana..

    BalasPadam
  19. REZKI TUE BANG...TAHNIAH

    BalasPadam
  20. Salam saudara zulkbo..

    Uii jelesnya tgk.. rezki abg zulkbo jgk..cecita..cecita... mcm mane nak dapat mcm tu..

    BalasPadam
  21. وعليكم السلام ورحة الله
    Terima kasih semua kerana
    sudi singgah dan mencoretkan
    komen anda di sini..amat saya
    hargai..jazakumullah khair..

    BalasPadam
  22. tahniah, tahniah..mesti dapat banyak nih. hehe..

    BalasPadam
  23. selain nuffnang anda boleh cuba clixadx - http://www.clixadx.com

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA