lekatlekitgurl : Pemenang Saguhati Follower 888




Salam semua, terlebih dahulu ucapan selamat datang ke dunia blogging buat 2 orang rakan forumer Pahang Community. Melangkah ke dunia baru dengan mempunyai blog sendiri untuk menyampaikan pandangan, komen dan penulisan sendiri. Buat anda berdua, seandainya inginkan panduan bolehlah email saya kalau ada apa-apa yang nak di bantu ye..he he. Rakan pembaca sekalian di galakkan ke blog mereka dan jangan lupa menjadi follower setia di sana ye?

http://jeck-sparow.blogspot.com/
 




Buat blogger bernama lekatlekitgurl (adehhh...uniknya nama?), sila email saya untuk mendapatkan hadiah misteri dari saya sebagai tanda penghargaan dari blog www.zulkbo.com. Sengaja saya tak mahu umumkan lebih awal, tetapi memang niat dari awal saya nak menghadiahkan sesuatu buat pembaca di blog ini. Nampaknya rezeki kali ini dapat pada adik ini (rasanya lah adik?). Buat pembaca yang lain, jangan lupa singgah selalu di sini kerana saya sedang memikirkan apa hadiah saya nak bagi sempena dapat duit nuffnang tempohari :)

zulkbo@gmail.com




Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Selasa, Jun 28, 2011

26 Komen:

  1. amboi bestnyer dpt hadiah misteri.

    BalasPadam
  2. adoi... dia dpt hadiah misteri,
    nape time saya folo takdpt hadiah misteri tu..hehehe

    BalasPadam
  3. Salam Zul, best pasti lumayan tu.. tahniah pada lekatlekitgurl :)

    BalasPadam
  4. Tahniah Lekitgurl..
    adiah share leh? ekek :P

    BalasPadam
  5. tahniah lekat lekit gurl, nombor yang cantik tuh. 888

    Latest Entri :
    Tidur : Kualiti Ke Kuantiti

    BalasPadam
  6. Phentermine.....

    A nice post thanks for sharing.....

    http://www.PhentermineHome.com/

    BalasPadam
  7. Tahniah kepada lekatlekitgurl...

    Gajah Naik Minyak

    BalasPadam
  8. tahniah...

    abg zul tgh baik hati tu :0

    BalasPadam
  9. nakkk juga encik zulkbo ;D

    BalasPadam
  10. People generally have this notion that loosing weight through just diet pill will be easy, but that's not so. Diet pill works well if a person consumes low-fat diet and has a habit of working out regularly. Simply popping diet pill and waiting for miracle to happen within weeks or months will only give you pain. Loosing weight is slow process that requires time and commitment, but then you really feel proud about yourself when you see yourself in the mirror and say, "Is this me."

    BalasPadam
  11. utk kami takde ke abg zul heheheheee

    BalasPadam
  12. Saya dah simpan no nset zul...kalo saya nak ape-ape...saya call yek, boleh?

    BalasPadam
  13. Salam..

    tahniah pada lekatlekitgurl..nama yg membawa rezeki tu hehe

    BalasPadam
  14. Assalam..
    Rezeki Letakletikgurl la tu...
    Tahniah..

    BalasPadam
  15. @ahmad humairi

    okey je Bro..
    call lah..insyaallah
    saya akan jawab..
    :)

    BalasPadam
  16. nok jugek.....huaaahaaahaahaa...

    BalasPadam
  17. alhamdulillah. berkongsi rezeki dgn yg lain :)

    BalasPadam
  18. Ala..bestnya dia jadi follower bertuah tu, hehehe

    BalasPadam
  19. Dia tak masuk lagi ke? taknak pilih follower ke 900? Hihihi.....

    BalasPadam
  20. Wooo...nombor ada ong.. 888.. Aiyaa.. chip x dapat ka..? hehehe

    Salam saudara Zulkbo..

    BalasPadam
  21. Alhamdulillah, dah bertambah follower, termasuk ngan sy sekali hehehe.. semoga maju jaya :)

    BalasPadam
  22. salam
    tambah meriah lagi dunia blog kita
    comel gk no 888 tu, bro

    BalasPadam
  23. وعليكم السلام ورحة الله
    Terima kasih semua kerana
    sudi singgah dan mencoretkan
    komen anda di sini..amat saya
    hargai..jazakumullah khair..

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA