Backlinks Terkumpul






Salam semua..ermmm..



Kalau di tukar jadi RM berapa lah nilaian di pasaran agak-agaknya ye??
Sumber: webmaster tool.









Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Selasa, Januari 04, 2011

28 Komen:

  1. Wahhh...lumayan pak!
    bisa2 aja bapak beli mobil baru.. :)

    BalasPadam
  2. @Cik SHiNJU

    ande ke orang nak ambik
    se-link singgit..kayo
    pak cik..ha ha..

    BalasPadam
  3. Kalau boleh ditukar jadi RM.....kaulah sahabatku dunia akhirat. Belanja mengopi ya!


    :D

    BalasPadam
  4. @ckLah@xiiinam

    buat kenduri kat hotel
    pun cukup budjet nih..he he

    BalasPadam
  5. banyak tu! .. bak sini sikit =)

    BalasPadam
  6. Dapat separuh links tu pun jadilah Hehehehe..

    Bahana dadah

    BalasPadam
  7. tukar kat pajak gadai atau money changer boleh juga nih.. hehe.. gurau saja.. dah lama tak cek backlink..

    BalasPadam
  8. persahabatan..Alhamdulillah.

    BalasPadam
  9. Salam zul. popalit puluh ribu raban yak ok tu :)

    BalasPadam
  10. best deme boleh tamboh se lagi la tu heheheh

    BalasPadam
  11. klu bole d tukar rm dpt dah belanja 10 keping roti canai setiap org pengunjung blog ni..hehee

    BalasPadam
  12. banyaknya.. best kalau link banyak2 nih.

    Latest Entri :
    Saya Minta Maaf, Maafkan Saya

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum...

    Berbaloi juga buat banyak link tu...

    BalasPadam
  14. @Abd Razak
    وعليكم السلام
    entahlah..harapan
    ada lah menafaatnya
    nanti..

    BalasPadam
  15. @azizan4444

    lebih lagi dapatnya
    Azizan..seandainya
    berharga sebegitu..

    BalasPadam
  16. @akuanakpahang

    Terkejut juga koi mulanya..
    entah dari kemana dan kemana
    semuanya berkait menjadikan
    sampai beratus ribu gitu..

    BalasPadam
  17. salam
    wah ratusan ribu, kaya tu :D

    BalasPadam
  18. banyak peminat ko sekarang...terkezooot..den..
    fantastik..boombastikk...

    BalasPadam
  19. @etomyam

    cepat-cepat..nak jual nih
    murah-murah..he he..kayap
    je Bro..

    BalasPadam
  20. @abadi romeo

    Tak berpeminat nya Zul..
    trafik sesat kebanyakkannya tu..

    BalasPadam
  21. Kala boleh tuko jadi duit ni kaye weh...

    BalasPadam
  22. wah, hebatlah!

    boleh smbar ferrari sebijik tak?

    BalasPadam
  23. Salam...

    Aii, banyak tu....
    tak sia2 tambah dot com...

    BalasPadam
  24. wah! hebat jgk uncle ni byk tu...

    BalasPadam
  25. Salam, waduh2! Bisa beli kantor gitu.

    http://myskrempes.blogspot.com/

    BalasPadam
  26. @iza

    Salah satu punca utama
    rasanya..thanks Iza

    BalasPadam
  27. Salam.
    banyaknya backlink.
    masyuk2.

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA