Aku Buntu Bukan Melulu Tapi Aku Perlu





Gambar bila baby 'buntu'.


Ini carian popular di Google 'aku buntu'.


Dua tiga kucing berlari
mana nak sama si kucing belang
Dua tiga boleh ku nanti
Entri tiada siapa nak datang

Tanam pinang rapat rapat
Biar puyuh senang berlari
Ku pujuk pujuk hati tak dapat
Ku hempuk hempuk hancur lappy

Buah cempedak di luar pagar
Ambil galah tolong jolokkan
Saya blogger tidaklah terpelajar
Tiada isu lagi nak di momokkan



Ermmm..nak rehat jap boleh 2-3 hari, agak-agak mampu tak..he he..wassalam.



Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Sabtu, Januari 29, 2011

32 Komen:

  1. kadang2 penat gak berblog ni walaupon duk ngadap kom jer..kena pak idea tak der. aduh....memang kena rehatkan minda.. huhu

    BalasPadam
  2. Salam Zul, Nak goner umo macam kita nie kadang mudah jem juga :( pendek kata kena usaha keras juga kena gali minda :)

    BalasPadam
  3. salam,

    elok la rehat...sambil santai2 dgn anak

    Anak Ulu Cheka

    BalasPadam
  4. salam

    sorong papan tarik papan
    buah keranji dalam perahu
    ngadap lappy sambil makan
    idea datang siapalah tahu

    kan?

    BalasPadam
  5. salam..

    Buah keranji dalam perahu
    idea tak datang kita ngeteh dulu..
    hehe..

    BalasPadam
  6. salam zulk..idea banyak tapi tak dapat nak taip sebab tak boleh lama depan laptop..selamat beristirehat..kemana kali ni..

    BalasPadam
  7. Hehe.... carian semua berkaitan menda lain yerk. Rehat kojap, jenjalan.... nanti ada idea dtg :)

    BalasPadam
  8. nak berehat ke mana tu?hehe..

    BalasPadam
  9. wah ni dah tahap betul2 buntu ni bro hehehe..elok take a break dulu..lepas tu baru idea baru muncul hehe

    BalasPadam
  10. rehatkan diri dan minda..:)

    BalasPadam
  11. Jangan rehat Zul..teruskan berblog..berblog tidak boleh rehat..paling tidak pun tidor atas lappy tu..haha!

    BalasPadam
  12. Salam..

    Rehat la dulu en. Zul. Laptop pun tau letih, ni kan pula manusia....take ur time.
    Nanti mesti byk idea datang kalau fikiran tenang..
    Selamat Bercuti...

    BalasPadam
  13. memerah otak tidak sama seperti memerah santan...

    BalasPadam
  14. rehat sambil berurut abg zulkbo

    BalasPadam
  15. Selamat berehat Zul tapi jangan lah lama lama ya :)

    BalasPadam
  16. kering idea adalah biasa..

    BalasPadam
  17. salam hujung minggu...

    hai bro klu letih berehatlah...

    suri pun hari2 update blog kena rest jap..pastu adap blg smula heeeee

    BalasPadam
  18. bro sok cuti g le joging ker heee..mkn ain tepi laut huuu...

    selamat berhujung mggu ya bro :)

    BalasPadam
  19. kami mmg selalu tgk bro update blog..
    byk idea..
    kena ada masa rehat juga bro..
    kami pun skang da kurang update
    busy keja dan jaga anak..:)

    BalasPadam
  20. sesekali perlu rehat jugak

    BalasPadam
  21. kalau buntuk - tak tahu nak buat apa...mari datang Melaka...he3x

    BalasPadam
  22. Salam buat Abang Zul.

    Nampaknya kita menghadapi situasi yang sama. Namun masih berusaha untuk menggerakkan minda. Semoga kita semua dipermudahkan oleh NYA.

    Sejahtera selalu saudaraku.

    BalasPadam
  23. hello Zul.
    saya Buntu semalam kureng tidur layan bola banyak haha

    BalasPadam
  24. Salam zul,
    Bagus pantun tu.. semoga lepas ini banyak idea yang mendatang..

    BalasPadam
  25. selamat berehat..semuga lepas ni refresh ya

    BalasPadam
  26. salam buat sahabat...jangan mencari isu tapi biarlah isu itu mencari kita...jangan mengait buah untuk jatuh...biarlah ia jatuh
    sendiri....huhu..sekadar celoteh untuk buat kao tersenyum...

    BalasPadam
  27. sesekali kena rehat jugak kan..slmat berehat.

    BalasPadam
  28. Hehe rodong, koi dah lama rehat brblog ni, seminggu sekali skrg mengapdet itu pun macam terpaksa jer haha

    BalasPadam
  29. buat masa nie rehat... jaga kesihatan... nanti dah ok sambung lagi.. :-)

    BalasPadam
  30. salam rodong...tak abis rehat lagi ke...?

    BalasPadam
  31. SALAM..
    TERIMA KASIH,
    SEMUA YANG SUDI MENINGGALKAN
    KOMEN ANDA DI SINI..AMAT SAYA
    HARGAI..JAZAKUMULLAH KHAIR..

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA