Sejarah Ummah | Dunia Akhir Zaman | Video


Salam semua..ada seorang kawan add video ini di facebook saya.Agak panjang videonya tapi rasanya perlu kita melihatnya sebagai pengetahuan sebenar kisah di sebalik kisah yang kita mungkin tak tahu dan perlu kita ambil tahu.




Video ini anda boleh tonton yang asalnya di facebook link ini.Benar-benar menyentuh jiwa saya bila membacanya perihal strategi dan agenda pihak tertentu terhadap manusia di muka bumi ini.Semoga kita semua bersiap sedia untuk menghadapinya dan mendapat menafaat dari video di atas.Sekalung tahniah dan terima kasih yang tak terhingga buat pengkaji tersebut  saudara Muhammad Al-Fateh serta video yang di buat.



Jom baca lagi article berkenaan di sini:
Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Isnin, Oktober 04, 2010

21 Komen:

  1. salam zul, kalau kita rajin baca artikel2, memang banyak yang kita dapat mengenai agenda org kafir terhadap Islam. cuma mgkin kita lebih leka dgn hal lain bila melayari internet.

    thanx for the info.

    BalasPadam
  2. salam zul,
    n3 yg sgt manarik.

    t kasih atas sgala doa & sokongan

    BalasPadam
  3. Salam Abg Zul...
    yun klu baca n tgk benda2 camni xleh tido..
    asik mikir jer...susah hati...huhuhu...

    BalasPadam
  4. salam bro zul..trime kasih atas video bermanfaat ini

    BalasPadam
  5. salam zul,

    semalam aku pun dah tengok video ini

    BalasPadam
  6. tak ble nak stat la plak... kena tunggu line clear dulu

    BalasPadam
  7. salam abg zul

    n3 yg begitu menarik sekali

    BalasPadam
  8. salam zulkbo,
    terima kasih utk link ni dan ingatan..

    moge terus sihat dan ceria :D

    BalasPadam
  9. Salam Zul..video ini sangat berguna..terima kasih pada yang mempresentkannya..

    BalasPadam
  10. Video ni byk menyelongkar agenda jahat musuh2 islam. Sy juga dah tgk kt facebook

    BalasPadam
  11. lama tunggu video tu loading.. takpa.. nanti saya jenguk balik..

    BalasPadam
  12. SALAM,
    TERIMA KASIH ATAS PERKONGSIAN. KITA KAUM MUSLIMIN HARUS SEDAR AKAN AGENDA PIHAK2 BUKAN ISLAM UNTUK MENGHANCURKAN UMAT ISLAM.

    BalasPadam
  13. salam,
    antara video yg popular di FB selepas video cikgu shida hehehe
    apa-apa pun memang terbaik video ni

    BalasPadam
  14. Salam zul..

    ermmm...
    video terbaik ..

    BalasPadam
  15. salam bro..
    Sop pun lihat byk artikel dan hujah2 mengenai dikeluarkan skrg..
    harap kita bersedia dgn akhir zaman

    BalasPadam
  16. Salam Bro Zul..thank kongsi video..wah kita semua berada kat fasa ke 4 yer..minta2 dilindungi dripada pnyembah setan ni

    BalasPadam
  17. Salam

    Video terbaik pernah saya tengok!

    BalasPadam
  18. salam...
    bagus video ni..
    tapi saya rasa terkilan kerana ade gambar PM kita terselit..

    BalasPadam
  19. Salam Zulkbo.

    Kak dah tengok sebelum ni, semoga kita dapat memelihara diri kita daripada terpedaya dengan dakyah-dakyah yang ingin menghancurkan iman kita.

    BalasPadam
  20. Salam Bro Zul...

    Moga sdra sihat hendaknya..

    Sangat menarik video...thanks!

    BalasPadam
  21. salam
    internet broadband slow - tak dapat
    sememangnya ancaman terhadap islam sentiasa ada dan bertambah
    umat islam perlu kuatkan iman dan sentiasa belajar

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA