Sarapan Pagi Di KLCC



 
 


Salam semua..entri pendek je ni..saja nak kongsi cerita.Bersarapan pagi di Suria KLCC,sepinggan nasi kerabu..ermmm.. harganya memang boleh tahan RM 9.50. Kalau di warung tepi jalan mahupun di kampung-kampung tak pernah bayar lebih dari RM5.00.Terfikir juga mungkin sewa kedai mahal gamaknya, jadi antara kosnya di tanggung kita pengguna.





Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Sabtu, Oktober 16, 2010

27 Komen:

  1. salam,

    Memang mahal bro,kat KLCC,kampung baru 3/4 jer kot..biasalah sewa mahal dan tempat tumpuan ramai..harga up la sikit kan.

    BalasPadam
  2. salam ziarah.whoaa.sdap nye bekfes.AHA.
    yummy3.ney yg wat lapa ney. :p

    BalasPadam
  3. Salam...

    o0oo sedap tu padan dengan harganya..!

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..di opis tak leh bukak blog bro zul tp dirumah boleh pulak..lama tak berkunjung kesini..semoga bro zul sihat ya

    BalasPadam
  5. SALAM,
    BILA PERGI KE TEMPAT MACAM TU, MEMANG KITA DAH "MENTALLY PREPARED" HARGA MAKANAN MESTI MAHAL. DUITNYA KITA DAH BAJET AWAL2. MAKANAN PULAK MESTILAH BEST2.

    BalasPadam
  6. salam, saya tak pernah sekali pun bersarapan pagi di KLCC... hehee, biasa kedai mamak je, makan roti canai...atau mee goreng,
    biasa lah tmpt mewah sudah semestinya mahal2 belaka.. :D

    BalasPadam
  7. bfast kt rumah je..dgn milo 3 in 1..huhu

    BalasPadam
  8. salam zulk..kelas gitu bersarapan diklcc..patutlah mahal..
    makcik suka nasi kerapu tanpa tumis..nasi kerapu golok.. sambal ikan tawarnya dan sambal kelapa mesti banyak baru sedap..
    lebih kick lagi dimakan dengan ikan goreng bersalut tepung dan keropok goreng..
    sambal budu dan cilinya mesti lebih baru sedap..
    weh terliur makcik..kena ajak pakcik gi makan nasi kerabu yati ni..hehe..

    BalasPadam
  9. salam encik zul..
    mahalnya nasi kerabu.. x pernah lagi saya tgk nasi kerabu macam tu ngan harga rm9.50 sbb nasi kerabu tu belum cukup lengkap lagi... xper lah, jnji sedap kan.. heheee..

    BalasPadam
  10. wah ...mahalnye...2 org makan tu...

    BalasPadam
  11. hohoho...mkn di klcc mmg kena sediakan duit jer. sedap tak? kalo sedap tak pe lah. berbaloi...

    BalasPadam
  12. @mohdandmeriam

    Masakan mak cik mesti sedap ni..

    BalasPadam
  13. @HaiDa HiDa

    Moleklah selalulah memasak
    boleh pikat bakal mak mertua
    nanti...he he

    BalasPadam
  14. @sahromnasrudin

    Sama lah Shah..
    saya pun miss my laptop
    ni pun guna CC je (cyber cafe)

    BalasPadam
  15. wow sedapla nasik kerabu..

    p/s : wah bro koi mmg update hari2 ek..nak rank alexa balik..keep it up

    New Entry "Rumahku dimasuki biawak dan nama pelik resort"

    BalasPadam
  16. name pun KLCC bro. klu KLC jer murahla makan..

    BalasPadam
  17. salam
    mahal ye sarapan pagi. klu sedap pa salah bayar mahal pun

    BalasPadam
  18. ermm.. masuk harga sewa sekali tu..
    tapi.. kalau sedap berbaloi.. takda masalah..

    BalasPadam
  19. wuhooooooo~

    nama pun KLCC kan? hahahahah :D

    BalasPadam
  20. Adoii..zul kat temapat kawan nei kadang RM2.50 aje tambah 50sen dpt makan 4 org dgn nilai aok tu :(

    BalasPadam
  21. salam
    nasi kerabu tu, nampak sedap kecuali harga
    sesekali tak kisah la bro

    BalasPadam
  22. mahalnyer! klu kt tmpt sy klu x salah dalam rm 2 jer..

    BalasPadam
  23. salam..
    mahalnya..
    kalau hari2 makan kat KLCC boleh gugur rambut saya...
    hehehehe

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA