Selamat Hari Lahir Sayang..






Koi mulakan dengan BISMILLAH..salam aok me? Hari ini hari lahir orang rumah koi yang ke..?(biarlah rahsia..he he)


Tahun ni koi saja nak surprise kan orang rumah..saja koi buat lupa..macam tak ingat apa-apa..moncong jer muka pagi tadi masa dia pergi kerja..memandangkan koi cuti hari ni koi ada plan..la la la..



Ke bandar baru Ampang beli kek dan hadiah pagi ni..koi tinggalkan atas meja..sekarang koi nak pergi solat jumaat dulu..nanti dia balik..
SURPRISE!!!..
Selamat Hari Lahir SAYANG..I love You..
Wassalam




Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Jumaat, April 30, 2010

19 Komen:

  1. Assalamualaikum,

    Keh pon nok ucapkan Selamat Hari Lahir buat orang rumoh aok en Zul, Semuga Panjang Umur, dimurahkan rezki, dipanjangkan jodoh sehingga keakhir hayat.

    BalasPadam
  2. Salam...
    slamber jer tggal kek x bertutup...
    kang monyet aritu masuk lg goner?
    Selamat Hari Lahir buat Ustazah...
    Semoga beroleh ape yg dihajati dan
    diberkati ALLAH selalu...Amin...

    BalasPadam
  3. slamat hari lahir utk isteri bro zul, semoga ceria selalu :)

    BalasPadam
  4. happy birthday to ur beloved wife..untung dpt hubby yg suka wat surprise2 ni..i loike..semoga perkahwinan kalian kekal hingga ke akhir hayat ye..

    BalasPadam
  5. wahwah. mesti ada kek. surpriseeeeeeeee.....
    mesti tekejut beruk bini abang.hehehe.

    BalasPadam
  6. hahaha..bab moncong yang tak tahan tu...boleh gantung hanger tuuuu...

    BalasPadam
  7. wah....syoknye....aok moga berbahagia slalu

    BalasPadam
  8. wah, besday wife bro same besday my bf =D
    happy bufday to her =D

    BalasPadam
  9. zul,
    semoga sentiasa berbahagia dunia akhirat...:)

    BalasPadam
  10. Selamat hari lahir juga drp saya...
    aok mmg bijok menyusun strategik...cara aok ini disebut mengena dalam diam...tentu ada habuanya kelak hehehehe...

    BalasPadam
  11. Tanpa Nama30 April, 2010

    amboi, untung org umah dpt present. hepi beday to org umah aok..mesti dpt upah lps ni..hehe

    :D

    BalasPadam
  12. selamat hari lahir juga untuk orang rumah zul...semoga meriah selalu..

    BalasPadam
  13. selamat hari lahir utk orang rumah. moga bahagia selalu.

    BalasPadam
  14. leh ar nyanyi lagu selamat ulang tahun sayanggggg...
    kem slm org umah royak ke dia hepi besday =)

    BalasPadam
  15. salam..slmt hari lahir untuk orang rumah aok ye..semuga panjang umur murah reseki dan diberkati Allah didunia & akhirat.

    pssssssss..romantik juga aok ni ek..

    BalasPadam
  16. org umah (ZUL)30 April, 2010

    Terima kasih atas semua doa2 yang baik, semoga kebaikan dan keberkatan yang berpanjangan untuk kalian semua,insyaalah..barakallahu fikum!

    BalasPadam
  17. salam..happy belated birthday utk org rumah ye..semoga pjg umur, diberkati Allah dan bahagia berdua selamanya....

    bestnya ada surprise hadiah...

    BalasPadam
  18. salam sejahtera..
    ewah-ewah.. pandai buat suprise ya..
    mesti terharu ister bang zul..
    yelah dia ingat bang zul lupa birthday dia..
    rupanya tak lupa..
    bagus.. bukan semua lelaki prihatin pasal tarikh istimewa ni.. beruntung isteri dapat suami yang baik hati dan romantik camni..

    BalasPadam
  19. owh ya.. lupa nak wish..
    selamat hari lahir untuk isteri bang zul..
    semoga dia dikurniakan kesihatan yang baik, dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, segala yang dia hajati termakbul hendaknya, sentiasa ceria, gembira dan bahgia bersama keluarga. Amin.

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA