Wang RM 50 Baru : Wordless Wednesday





Lagi WORDLESS WEDNESDAY di zulkbo.com




Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, November 23, 2011

37 Komen:

  1. Salam semua..
    gambar ni sumber dari
    email saya..tak pasti
    betul ke tak?

    BalasPadam
  2. Assalam..
    Tak dengar bank negara umumkan pun..

    BalasPadam
  3. @Iza Teratak Usang

    W_salam wbt..
    Tu lah..heran juga
    tahu-tahu ada orang
    hantar gambar..yang
    heran siap ada logo
    Sukan Komenwel 1998..
    rasanya wang edisi
    khas ni 1998 dahulu

    BalasPadam
  4. salam, lebih menarik dari yg ada sekarang...

    BalasPadam
  5. ooo... ada orang Bank Negara tak sini? :-)

    BalasPadam
  6. http://wanwidget.com/
    rasanya yg lama lagi lawa kot, hehe

    BalasPadam
  7. Kalau betul, ok juga. Yang lama selalu keliru antara RM1 dengan RM50....pernah tersilap masa nak cepat.

    BalasPadam
  8. assalam zulkbo

    pernah tengok juga wang RM50 seperti diatas
    tapi tak ingat dimana

    BalasPadam
  9. Salam, hilang sebutan yang biru-biru... yang kuning-kuning pulak yak :)

    BalasPadam
  10. salam.. lain dari kebiasaan kan.. tapi cantik jugak.. kita tunggulah pengumumannya nanti betul ke tidak.. :)

    BalasPadam
  11. En.hubby amy keje bank tapi x de bulak dia bagitahu...

    BalasPadam
  12. yang ini ada keluar... tapi limited edition jer katanya

    BalasPadam
  13. Dah kuar ke?
    Lain sungguh kalernye...

    BalasPadam
  14. fuyohhh..'kalau nak kena g maybank ni.
    maybank memang 'pengedar' duit baru.
    bank lain mungkin dalam quantiti sikit tapi maybank banyak.

    BalasPadam
  15. Mungkin ini hanya gurauan je ... hehehe

    BalasPadam
  16. salam..
    yg skrg tetap cantik..dan nampak bernilai.. :)

    BalasPadam
  17. @sahromnasrudin

    Saya pun tak tahu Syah..
    sekadar memanjangkan email
    yang saya dapat pada pembaca

    BalasPadam
  18. @@xiiinam

    Kesian..nasib baik kan..?
    ermm..saiz tak sama kak :)

    BalasPadam
  19. @HaiDa HiDa

    W_salam..betul tu..
    kita tunggulah pengumumannya
    kalau betul la ada perkara
    ini berlaku kan..?

    BalasPadam
  20. @marina anakcikbob

    Nak keluar banyak boleh dik
    tapi nak kena periksa juga
    berapa balance dalam akaun..
    he he..

    BalasPadam
  21. @Benjy

    Tak gurau rasanya..
    cuma tak confident
    je..he he

    BalasPadam
  22. @adele

    W_salam Adilah..
    bergantung juga..ada orang
    suka warna oren..senang nak
    notice mana yang RM50 dan RM 1

    BalasPadam
  23. ada baru lagi ek...ohh

    BalasPadam
  24. salam,
    saya rasa macam pernah tengok.. tah yer baru ke x?

    BalasPadam
  25. Macam duit matawang kertas yang digunakan di Australia dan Sweeden kerana saya ada simpan matawang tersebut ketika pergi melawat negara tersebut beberapa tahun yang lepas.

    BalasPadam
  26. @cikgu isza

    W_salam..macam pernah tengok
    real atau di internet..kalau
    real berkemungkinan wang ini
    hanya special edition kut..

    BalasPadam
  27. @akubiomed

    Ye..kelihatan seperti matawang Aussie
    yang polyplastic kan..?Saya pun agak begitu..sama kualiti dengan wang RM5 kita sekarang.

    BalasPadam
  28. @Zik

    Ermm..jadi Zikr pernah
    lihat la ye..?Betul ada
    la ni kan..?

    BalasPadam
  29. @Amy Syaquena

    W_salam..
    cuba tanya hubby anda
    sekali lagi..mungkin
    dia tak perasan kut..?

    BalasPadam
  30. salam
    tak pernah pulak jumpa wang kertas ni

    BalasPadam
  31. assalam..
    rasanya wang ni limited edition yang dikeluarkan sempena sukan komanwel. memang cantik wang itu..

    BalasPadam
  32. Kita tunggulah kerajaan umumkan.

    BalasPadam
  33. Mohamad Helmi27 Disember, 2011

    saya pna tgok dan pegang duit ni...rsanya duit ni special edition kut...sya tgok duit ni kat money changer...harga dia sya tnya aritu smpai RM250...

    BalasPadam
  34. @Mohamad Helmi

    Mak aih..pandai nya money changer buat duit ye..RM 50 jadi RM250

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA