Jadual Waktu UPSR ( Ujian Pencapaian Sekolah Rendah) 2011



Salam semua, buat adik-adik yang akan menduduki peperiksaan UPSR bermula hari Selasa sehingga Khamis 13-15 September 2011, bolehlah periksa senarai jadual mata pelajaran yang bakal di duduki pada hari tersebut. Senarai tersebut seperti tercatit di bawah, sebarang perubahan anda bolehlah melayari laman sesawang Kementerian Pelajaran Malaysia di www.moe.gov.my .

SELASA 13 September 2011

    08:15 pagi — 09:05 pagi – Bahasa Melayu Pemahaman
    09:45 pagi — 11:00 pagi – Bahasa Melayu Penulisan
    11:45 pagi — 12:25 tengah hari – Mathematics Kertas 2

RABU 14 September 2011

    08:15 pagi — 09:15 pagi – Mathematics Kertas 1
    09:55 pagi — 10:45 pagi – Bahasa Cina Pemahaman
    11:45 pagi — 01:00 petang - Bahasa Cina Penulisan

KHAMIS 15 September 2011

    08:15 pagi — 09:30 pagi – Science
    10:15 pagi — 11:05 pagi – Bahasa Inggeris Kertas 1
    11:45 pagi — 01:00 petang – Bahasa Inggeris Kertas 2
    02:30 petang— 04:00 petang – Ujian Aptitud Tahun Enam

Draf Jadual UPSR 2011                                                                  

Panduan dan jadual lengkap menduduki UPSR 2011



NOTA : Buat Mrs saya, seperti tahun-tahun sebelumnya, selamat menjadi Pengawas Peperiksaan pelajar UPSR. Tahun ini dapat sekolah yang berdekatan dengan rumah sahaja, jadi tidaklah terkejar-kejar masa seperti tahun-tahun sebelumnya. Semoga tabah menghadapi karenah pelajar yang menduduki peperiksaan UPSR itu nanti.



Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Khamis, September 08, 2011

8 Komen:

  1. Aslmkm.
    Rajin Zul bantu menyebarkan infomasi ini.
    Ya juga la, anak2 kan banyak lepak di internet. Good job.

    BalasPadam
  2. @DDrfauziah

    Ini je lah sumbangan kemasyarakatan
    yang dapat saya bagi Kak..harap boleh membantu mana yang memerlukan..
    :)

    BalasPadam
  3. semoga berjaya buat upsr candidate tahun ini..

    BalasPadam
  4. salam
    minggu depan ni kami akan sibuk
    semua dah siap kecuali susun meja kat dewan
    harap2 semuanya berlajan lancar

    BalasPadam
  5. zul minta izin nak C @ p kedalam blog akak ya..anak bongsu akak akan menduduki UPSR selasa ni....

    BalasPadam
  6. salam, terima kasih bagi info exam upsr nih..anak saya yang sulung akan duduk exam ni next week. so ia sangat2 membantu. Jasamu dikenang and hanya tuhan yang akan membalas budi baik encik.

    BalasPadam
  7. @cikmanggis & Lenny

    Silakan..
    harapan membantu
    selamat menduduki
    ujian buat anak
    kalian..semoga berjaya

    BalasPadam
  8. وعليكم السلام ورحة الله
    Terima kasih semua kerana
    sudi singgah dan mencoretkan
    komen anda di sini..amat saya
    hargai..jazakumullah khair..

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA