Panas Gambar dan Identiti MakCik Hajjah Sitt Al-Wuzara Akhirnya Terbongkar







Salam semua, panas ! masih ingat dengan blog kontroversi yang menghina Islam beberapa bulan lepas? Ya,  Blog MakCik Hajjah Sitt Al-Wuzara. Kata-kata serta gambar dalam blog makcik yang mengaku Hajjah tu, sangat menyentuh sensitiviti umat Islam. Ketika itu, pasti ramai yang sangat berharap ingin melihat wajah dan identiti sebenar pemilik blog yang menghina islam tersebut.

Kini, wajah dan identiti 'makcik' tersebut sudah terbongkar dan didedahkan hasil usaha team hackers gaysec. Untuk maklumat lanjut, boleh lawati website mereka, iaitu http://www.gaysec.org.  Menurut gaysec.org beliau seorang perempuan berumur 26 tahun dan berdarah kacukan Cina dan Melayu. Jadi, apa agama sebenar dia? 

NAK TENGOK WAJAH BELIAU SILA KE SINI 



Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Isnin, Ogos 08, 2011

27 Komen:

  1. hurm...harap2 mak cik ni akan bertaubat....

    BalasPadam
  2. adehhh ade lagi
    benda camni yg patut kena sekat

    BalasPadam
  3. Mmg punah budak betina tu... semoga ada balasan setimpal utknya.

    BalasPadam
  4. ya rabbi,,muda lagi dah nak menghina Islam. mak saya kata baru nak hidup.

    BalasPadam
  5. Assalam...
    Dah hilang akai ka budak tu???

    BalasPadam
  6. booooo! patut bunuh ajer betina nih!

    BalasPadam
  7. Finally...dpt tau gak sapa gerangannya. Patut bunuh jer.

    BalasPadam
  8. apalah nak jadi dgn bebudak zaman skrg ni.. rosak rosak

    BalasPadam
  9. semoga dia beroleh cahaya petunjuk...

    BalasPadam
  10. Sedihnya la bila lihat orang macam ni, betapa nipisnya iman di dada.. semoga pintu hatinya terbuka dan kembali ke jalan yang benar..amin

    BalasPadam
  11. psiko budak nih. atau tgh sakit jiwa. someone kena bantu dia.

    BalasPadam
  12. Rosak...rosak.. budak2 zaman skrg terlalu berani.. moga dia kembali ke pangkal jln

    BalasPadam
  13. Semoga dia diberikan hidayah..

    BalasPadam
  14. semoga dia cepat sedar kan, abg zul...

    BalasPadam
  15. salam cik zul..
    tak perasan plak cite psal ni...hmm..kna google jap nih

    BalasPadam
  16. salam en z..dulu pernah jugak terbaca pasal status2 yg di publish kat wall dia..nauzubillah..mmg sakit sgt hati cma bca..siap photoshop pic..

    harap bertaubat la wahai tuan empunya badan..

    BalasPadam
  17. Salam,
    Semoga kebenaran dapat ditegakkan..
    kagum dengan usaha Gaysec. Moga lebih banyak kumpulan seperti mereka yang dapat menggunakan kemahiran untuk kebaikan

    BalasPadam
  18. salam
    yang menghina
    sebenarnya menjatuhkan maruah diri sendiri
    tak lain tak bukan
    memang begitulah adanya

    BalasPadam
  19. Salam sahabat,
    I'd like to quote Syedina Ali (r.a)

    "The man the most secure in his knowledge is he whose convictions are not weakened by doubt."

    Maksudnya seseorang yang berilmu kepercayaannya tidak akan goyah dengan keraguan

    Kita tidak perlu merasa takut,kelam kabut andai kita dan keluarga kita berilmu, semua dakyah bisa di smash dan ditepis. Seseorang yang punya skill dan ilmu insyaAllah boleh neutralised this woman.

    Semoga Allah lindungi kita dan keluarga kita dan keturunan kita dari syirik dan kufur.Amin

    Terima kasih berbagi info.Wasallam
    Umi

    BalasPadam
  20. SUKA SAYA MELIHAT KEBODOHAN DIA....TERIMALAH BALASANNYA NANTI..DIA INGAT DIA DAH CUKUP PANDAI...TAHNIAH KEPADA GAYSEC KERANA BERJAYA MEMBONGKAR IDENTITI PEREMPUAN SIAL NI

    BalasPadam
  21. وعليكم السلام ورحة الله
    Terima kasih semua kerana
    sudi singgah dan mencoretkan
    komen anda di sini..amat saya
    hargai..jazakumullah khair..

    BalasPadam
  22. Kesian dgn org mcm ni..semoga blm terlambat bg dia utk bertaubat..

    BalasPadam
  23. EXCUSE ME! Tapi please lah...TOLONG lah jangan sebarkan FITNAH...penulis Blog tu BUKAN "Arlene Tan".

    Aku dah KENAL Arlene selama berapa tahun. Dia seorang berpendidikan tinggi dan terlibat aktif dalam aktiviti2 NGO sejak di Universiti lagi termasuk program2 United Nations UNICEF jugak.

    Penulisan dia bukan begitu dan MOST of the time dia menulis dan bertutur dalam BAHASA INGGERIS bukan dalam BM!

    Please...tolong jangan bantu sebarkan FITNAH!

    BalasPadam
  24. salam..
    abg zul saya baru je mengikuti kisah ni.. agak ketinggalan.. sangate mengecewakan bila kebebasan bersuara disalah gunakan untuk menghina agama.

    BalasPadam
  25. dapat dia ni,, rejam dengan batu d khalayak ramai><

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA