Keputusan ( Video) Malaysia vs Liverpool 16 Julai 2011





Baru saja berakhir perlawanan Malaysia menentang Liverpool yang berlangsung di Stadium Bukit Jalil. Harapan Liverpool untuk membelasah Malaysia seperti Arsenal tempohari tidak kesampaian apabila dikejutkan dengan gol demi gol dari Shafiq Rahim dan Safee Sali. Keputusan penuh perlawanan:

Malaysia [ 3 ] vs Liverpool [ 6 ].

Gol Malaysia:
Safiq Rahim (minit 42)
Mohd Safee Mohd Sali (minit 79 & 81)

Gol Liverpool:
Charlie Adam (minit 26)
David Ngoc (minit 57 & 58)
Maxi Rodriguez (minit 74 & 90)
Dirt Kuyt (minit 93)




Terima kasih socernet.com



Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Sabtu, Julai 16, 2011

13 Komen:

  1. @Cikgu Jang ..

    main liverpool tu wehh..
    kira okey boleh score deme
    :)

    BalasPadam
  2. huhuhu... kira ok dah tu malaysia boleh skor jgk.. hol2nya pun cantik2.. hemm tp ade yg kate liverpool main ngan malaysia ni tak perform sgt.. just mcm main2 jek..hemmm

    BalasPadam
  3. @ChipCoklat

    betul..
    setidaknya
    Malaysia team
    performed..
    :)

    BalasPadam
  4. Sgt berpuashati dengan corak permainan pasukan malaysia...(bahagian pertahanan kena bekerja lebih kuat lagi)

    BalasPadam
  5. salam sejahtera

    I say thats a commendable outcome. Well done. I am sure everyone had enjoyed the match.

    My shopping went well too.Great discount of up to 80% kinda minimise the spending.Good time to shop for Raya.

    Have a good rest and a great Sunday with the family

    BalasPadam
  6. Salam Zul, dapat sebiji dua tahan dah pada tak dapat lalu :)

    BalasPadam
  7. salam
    aku ucap syabas kepada mereka
    semangat melawan mesti selalu ada
    kalah pun dengan penuh hormat

    BalasPadam
  8. Tanpa Nama17 Julai, 2011

    friendly mmg susah nak serasi dalam 90minit, asyik tukar2 pemain.. defend pun out sangat2.. btw, gol malaysia ke 1 dan ke 3 memang world class

    BalasPadam
  9. Macam ini kita mahu kikis rasa hormat kepada pasukan lawan yang boleh makan diri. Kalah bermaruah kekal rentak cemerlang apabila bertemu Singapura nanti

    BalasPadam
  10. As Salam Bro,terima kasih tinggalkn jejak kat blog saya,cuma tu blog contest saya...blog utama di http://ummuabdullahsyaakir.blogspot.com


    Dh lma sgt xtau pkembgn sukan kat Msia,kat rumh sewa saya di Mesir ni pun xde tv,bca surat kabar online je...huhu

    BalasPadam
  11. @Hisyam Muhibah

    Rasanya David Beckhem
    pun tak boleh score macam
    Safiq Rahim gol 1st tu..
    :)

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA