Selena Gomez VS Justin Bieber



Dua artis muda yang mendapat perhatian dunia kebelakangan ini ialah Selena Gomez dan Justin Bieber. Keduanya penyanyi muda yang berbakat dan di minati ramai remaja . Lagu nyanyian mereka menjadi siulan dan mendapat sambutan di serata ceruk dunia. Blog ini juga ingin menyibuk tentang kedua mereka yang mendapat carian tertinggi Google kebelakangan ini..he he..layan!



Selena Gomez & The Scene - Round & Round



Justin Bieber-One Time



Selena Gomez joined her boyfriend Justin Bieber in Malaysia and that seems to be all the evidence that was needed to confirm that the two are very much in love. Justin Bieber is currently in Asia because he is on his world tour and Selena went out there so that they could spend some time together. The lovebirds were spotted at Kuala Lumpur International Airport and a paparazzo was able to get a few shots of them walking hand in hand.




NOTA KAKI : Ermm.. berpasangan rupanya kedua penyanyi ini apabila kelihatannya Selena Gomez menemani Justin Bieber sewaktu konsert beliau yang di adakan di Kuala Lumpur baru-baru ini..alahai!! kecik-kecik dah pandai ber"couple-couple" dia orang ni ye?(sumber: The Star).




Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Ahad, April 24, 2011

9 Komen:

  1. Comel berlake demenya yak patutlah jadi kegilaan budok-budok halus :)

    BalasPadam
  2. wah bhgianya sama2 ngetop :)

    BalasPadam
  3. Assalam...
    Lawa jgk Selena tu tp nampak mcm berusia sikit dr Justin...

    BalasPadam
  4. hmm...saya hanya dengar2 je nama ni disebut2,lagu dia mcm mana pun sy tak tahu..atau mungkin selalu dgr tp tak tahu..

    BalasPadam
  5. Suara si JB ni keanak-anakan; tu yg budak2 suka agaknya. Sok kalau dah garau dan parau tak taulah macam mana.

    BalasPadam
  6. macam2 dah le ni wehhh

    datang kembali setelah 2 hari bz wehh

    BalasPadam
  7. tak perlu masuk af atau program realiti yg lain...glamor jugak..

    BalasPadam
  8. salam
    agak2 mereka berdua ni bercinta macam remaja kat negara kita ke?

    BalasPadam
  9. وعليكم السلام ورحة الله
    Terima kasih semua kerana
    sudi singgah dan mencoretkan
    komen anda di sini..amat saya
    hargai..jazakumullah khair..

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA

Carian Blog