Video Sex Terbaru DSAI



Salam semua, kecoh di sana sini lepas satu isu ke satu isu sex yang mewarnai gelanggang politik di Malaysia hari ini.Kadang-kala tak terfikir oleh akal dan seolah di buat-buat pun ada pada pandangan peribadi saya. Ada yang menuding jari dan ada yang membuat spekulasi.Apa kata kita layan video terhangat berkenaan isu sex terbaru pemimpin pembangkang terkenal DSAI ini.



 Akta Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998
Melarang penyebaran bahan berunsur kesat/lucah melalui kenyataan undang-undang tertentu (Seksyen 211 dan 233) dan penyelarasan industri di bawah Kod Kandungan (Content Code).
Klasifikasi Kod Kandungan
• Forum Kandungan Komunikasi Multimedia Malaysia berdasarkan Akta Komunikasi dan Multimedia 1998;
• Kandungan lucah – perbuatan berunsurkan seks secara nyata, pornografi, pornografi kanak-kanak;
• Kandungan tidak bermoral – lucah, tidak bermoral;
• Kandungan berbentuk ancaman – propaganda menghasut, menanam kebencian, mengancam keselamatan negara, kesihatan dan keselamatan awam;
• Bahasa kesat – ucapan yang menghasut, keganasan;
• Kandungan salah/tidak tepat – salah, mengelirukan.



Sambil tersenyum Anwar juga berkata, lelaki dalam video itu mempunyai perut yang "lebih buncit" berbanding beliau."Memang diberitahu kepada saya bahawa gambar itu mirip kepada gambar saya."Cuma perut orang itu jauh lebih buncit dari saya," katanya-MALAYSIAKINI



Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Selasa, Mac 22, 2011

37 Komen:

  1. Baru tertengok kat tv tadi...hmm tah lerrr

    BalasPadam
  2. Haish.. X taunak nak kata pe dalam dunia politik.. Tersasul sikit, macam2 spekulasi keluar, pastu heboh 1 Malaysia..hu3. 2 yang malas nak amek port... :)

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama22 Mac, 2011

    tak tahu lah ,,,,betul juga tu siapa yang merasakan dirinya difitnah dan teraniya segera lah buat laporan polis..

    BalasPadam
  4. Sepatutnya jika benar bukan mereka seperti didakwaannya tindakan sewajarnya perlu diambil.

    Kerana wang dan kuasa punah segalanya kita nie :(

    BalasPadam
  5. Hulamat hang ni Zul baru balik kampung dah kasi panas 1 Malaysia ahhhaaakkkk No Komen hanya dia dan Allah sahaja yang mengetahui.

    BalasPadam
  6. Susah mau cakap.. apa lagi la kontroversi yang ditimbulkan kali ini?

    BalasPadam
  7. hanya Allah yg tahu
    harapnya DSAI report polis cepat

    BalasPadam
  8. emm..
    terkejut gak tgk tv semalam..
    haihhh..mcm2..

    BalasPadam
  9. Salam singgah,
    cantik gambar perahu di header blog..
    nice blog with info..

    Zu

    BalasPadam
  10. pas nie semua paper ( perdana atau alternatif) dan TV citer pasal sarawak..alamak...bosannya huhuhhuhuhh

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum,

    ngaku je...
    abis cerita.

    BalasPadam
  12. larang bebudak nengok tape bleu... deme tayang secara percuma terang-terang pulak tuuu

    BalasPadam
  13. itu menandakan Pilihanraya Umum semakin hampir..cyber war is begin...

    BalasPadam
  14. Name pun politik.Macam2 boleh jadi....

    BalasPadam
  15. owh hal dalam kain pun terselak...isyh..isyh..

    BalasPadam
  16. tu yang malas nak amik port pasal politik heeee

    BalasPadam
  17. kenapa lah begitu kejam mereka yg tak sepatutnya ni.....

    BalasPadam
  18. Tanpa Nama22 Mac, 2011

    ala taktik sifir dua je ne, cerita sengaja di buat buat je ne, padahal tak ada pun video sex tu vedio koleksi simpanan dsai ada lah kot,sapa pula datuk T tu? ada ke betul datuk T ni ujud? kalau adapun tentu orang suruhan je,,,wartawan2 yang di jemput tengok tu pun, mungkin wartawan jelmaan je.. tak cayalah... jangan lah bodohkan kita.... Bagi je lah DNA tu agar tiada siapa yng teraniyah...kan kan... Allah lebih mengetahui...

    BalasPadam
  19. salam
    biar polis siasat je
    tak payah nak heboh2

    BalasPadam
  20. Tanpa Nama23 Mac, 2011

    x payah sakit kepala memikir perkara yg xlogik. kalo pikir kiter pon jd bodo balik. tektik BN mmg gitu .. pasnie cuba bt video dia ngan bapok lak.. huhuhu, nk melambatkn dan menamatkn karier politik nuar. cakap pon xguna sebab skrip politik malaysia agak katun.. apa2 pon aku tetap menyokong Islam. Hukum Islam sejahtera, Hukum dunia bakal binasa.
    P/S: anti freemason

    BalasPadam
  21. Tanpa Nama23 Mac, 2011

    Nk kater tektik BN nie bijak x jugak.. buat lh betul2 kalo nk bt jht pon, alang2 nk msk neraka.
    kaji dulu bentuk tubuh atau g belajor camna nk bt bhn yg berkualiti.. video sampah bg aku yg pro nih

    BalasPadam
  22. banyak sungguh alasan abang nuar ni..he..he..

    BalasPadam
  23. Salam. Bro Zulkbo tajuk tu implicate DSAI DAH buat salah tu. Kena Saman nanti.. he he .Video TERBARU DSAI lagi tu :D
    Cam na pun, betul bagai di kata pembaca-pembaca yg lain. Biarlah polis yg siasat since DSAI pun dah buat lapuran polis pagi semalam.
    Btw, perut kawe pun buncit sikit skrg ni. Nasib baik muka tak mcm DSAI.. kalu tak haru....

    BalasPadam
  24. deme buleh buat ler ape yg deme suke atas muka bumi ni...malaysia ni nampaknya pemerintahan akan jadi dynasti BN n suku sakat anak beranak sepupu sepoyang.....

    BalasPadam
  25. aiseh pasni kene jogging la...perut dah buncit...anu tetap menten..sape nak join jogging jom g...ner tau jumpa cine jual doll bleh beli untuk anak or awek or sesape jek...

    BalasPadam
  26. Tanpa Nama31 Mac, 2011

    kita tidak tahu siapa yang benar dan siapa yang salah..yang tahu hanya Allah dan mereka-mereka yang terlibat sahaja..

    jadi, kalau kita tidak tahu, lebih baik kita diam..itu lebih baikkk..

    BalasPadam
  27. haih. makin nk dekat ngundi makin bnykla isu sex2 yg bosan cani.

    BalasPadam
  28. Tanpa Nama04 April, 2011

    haha...semat2..ak mule2 ingat btoi dato anwar.Then ak pasan laki dlm vid boroi gler.Dato x boroi...ha ha......bio Tuhan je la yg selesaikan...amin...

    BalasPadam
  29. Tanpa Nama05 April, 2011

    cerita tu boleh direka2 kalau yg dok tengok tv dahtau la semua cerita video hanyalah rekaan semata

    BalasPadam
  30. kalau tengok betul-betul memang dia la tu...

    BalasPadam
  31. Tanpa Nama16 April, 2011

    Ok bro we just wait RPK for sure he knows it

    BalasPadam
  32. Tanpa Nama28 April, 2011

    kalo ni bukan anuar, kenapa anuar x saman je Dato T tu? sekarang ni dah keluar paper, DNA Y TU ADALAH DSAI. ape lagi nak gi pertikaikan? fikir lah wahai rakyat malaysia. saya nk berkongsi pengalaman. ada org bgtau saya, ''AKU BOSAN BETUL LA, ASIK KERAJAAN JE MEMERINTAH. CUBA BAGI PEMBANGKANG PULAK.'' knp kita bosan dpt kemajuan negara? knp mesti ada yg bosan dgn kebaikan dan nak cuba keburukan?? berapa byk PKR dah robohkan gerai di penang?? tanya lah perniaga2 melayu kat sana, macam mana melayu di tindas. MUSUH DALAM SELIMUT. sama2 lah kita, majukan negara. insyaAllah.

    BalasPadam
  33. Tanpa Nama30 April, 2011

    knpa time nak plhnraya jer akn ader hal berkaitan sex yg dilemparkan ke DSAI. adoi..pelik2. tp bg ak, semua tu x penting,yg penting bg ak,ak nak sebuah kerajaan yg memntingkan rakyat serta mnyngkan rakyat. bukan mulut kata rakyat d dahalukan hati kata rakyat dihambakan. undilah pemimpin yg mnyngkan rakyat.
    -1Israel-

    BalasPadam
  34. Tanpa Nama04 Jun, 2011

    KAJIAN MAENDAPATI 70% REMAJA PADA ZAMAN SEKARANG SUDAH MELIHAT VIDEO SEKS.NIE PULAK TIMBUL ISU VIDEO SEKS,SAYA RASA 100% REMAJA SUDAH MELIHAT SEKS...SAYA SBG ORG MUDA BERASA MALU DENGAN SIKAP BEGINI...KENAPA ADA ORANG YANG BUAT BEGINI .KENAPA?KENAPA?KENAPA?.... IBU-IBU, SAYA HARAP ANDA SEMUA PRIHATIN AKAN NASIB ANAK2 ANDA...ADAKAH ANDA MAHU ANAK2 ANDA YG MENYEBABKAN ANDA XBOLEH MASUK SYURGA...FIKIR-FIKIRKANLAH.......IKHLAS DRP.....YEN

    BalasPadam
  35. Tanpa Nama11 Jun, 2012

    nampak sangat perut tu dikempiskan.cuba buat2 normal saja

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA

Carian Blog