Hidup Seorang Blogger | zulkbo Dah Ber-Page Rank-4






Ermmm...lama pulak tak periksa page rank di blog sendiri, bila periksa masih lagi sifar. Terbaca di blog Denaihati katanya akaun twitter kita pun boleh juga ber page rank. Maka saya pun sengajalah periksa, almaklum twitter saya agak kurang aktif berbanding blog.

Haaa..tu dia dah page rank-4 ko? Hebat juga penangan twitter ini di alam siber rupanya ye? Pada anda yang belum mempunyai akaun twitter bolehlah mula mendaftar, bukan ada sebarang bayaran pun..he he. Tak salah sesekali kita mengikut trend terkini.


Periksa Page Rank anda di sini:


Check Page Rank of your Web site pages instantly:




This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service




Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, Mac 23, 2011

23 Komen:

  1. tahniah .. saya tak pandai lagi nak bertiwitter !

    BalasPadam
  2. @al-lavendari

    terima kasih..
    nak kena buat satu
    la tuan..free je..
    he he..

    BalasPadam
  3. Salam zul, saya ada juga akaun twitter haram tak cakne lalu :}

    BalasPadam
  4. Tahniah2.. Ingat blog tadi..he3

    BalasPadam
  5. @akuanakpahang

    Kena layan juga Yassin..
    aok tweet la apa yang
    patut..he he..
    twett..twettt

    BalasPadam
  6. @decrewz

    Biasa dah..tajuk entri
    mau gempak..he he

    BalasPadam
  7. PR 4 tu....... Wow hebat! :)

    BalasPadam
  8. twitter pun ada PR? jap lagi nak cek.hehe

    BalasPadam
  9. saya pon tak reti guna twitter..huhu

    BalasPadam
  10. camne nak chek koi punyer...

    BalasPadam
  11. wah... hebat tu.. Tahniah bang zul.
    Moga terus maju jaya...

    BalasPadam
  12. @Cikgu Jang ..

    Cer aok ke link ni weh..

    http://www.prchecker.info/check_page_rank.php

    BalasPadam
  13. blom nak menambah akaun lain sebab fb pon tak aktif... stakat ni syok layan blog je

    BalasPadam
  14. Kome ada tweet..kome tweet dengan awek kome jer..

    BalasPadam
  15. Assalam..
    Tahniah...
    twitter saya 0 lg kot...
    mcm tak dapat nk detect je...

    BalasPadam
  16. kome bertwis a go go pandai la

    tahniah weh deme

    BalasPadam
  17. salam
    saya belum sempat nak belajar bertwitter lagi
    daftar juga belum

    BalasPadam
  18. hoho... betul2.. page twitter pun ade PR... aku baru PR3 (baru je check kat sini tadi, hahaha)

    tuh pown jenjanrang masuk, kan best kalau blog PR3 hahaha

    BalasPadam
  19. hahahah saya check dah.... 3/10 ja... ekekekekk

    BalasPadam
  20. hee bee 9 wah tak sangka tau bukan nya selalu bertweet pun..entah cam mana dia kira kan ...

    BalasPadam
  21. tahniah cik Zul..mmg terbaiklah!!

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA