Hidup Seorang Blogger | apa maksud ***** dan lembunyerr






Salam semua, antara kata keyword yang tersenarai menjadi carian utama ke blog zulkbo.com adalah kata kunci apa maksud ***** dan lembunyerr.Dalam kehairanan dan lucu pun ada, saya mula mencari apa maksud yang di cari di carian google dan kena mengena dengan blog ini?

Sumber dari Alexa ini agak lama berada di tangga teratas carian utama blog saya.Apabila saya selidik-selidik rupanya datang dari entri rodong Pahang Blogger saya saudara Umitosboy blog Anak Ulu Cheka..he he..goner sampai ke blog koi nih?Url nya http://www.anakulucheka.com/2011/01/apa-maksud-dan-lembunyerr.html. 

The requested URL /2011/01/apa-maksud-dan-lembunyerr.html was not found on this server.

Dah tak boleh access ke sana, mungkin kerana pertukaran domain oleh rodong koi ini ke www baru-baru ini . Terasa teringin pula nak  baca apa kisahnya kerana saya terlepas rasanya entri ini? Anda juga boleh layari blog rodong koi yang penuh dengan kisah-kisah menarik,wassalam.





Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, Mac 02, 2011

25 Komen:

  1. hikhikhik... apa maksudnya ya....

    BalasPadam
  2. assalamualaikum abg zul..

    mcm misteri plak kan..mintak2 yg positif je la heheheheee

    BalasPadam
  3. @sahromnasrudin

    Waalaikumsalam Shah..
    ermmm..rasanya tak ada apa sangat
    google ni kadang-kala pening juga
    he he..

    BalasPadam
  4. Lembu beliau hilang ke?..

    BalasPadam
  5. yang saya tau umar dan lembunya dalam majalah ujang, hehehe :)

    BalasPadam
  6. ANTARA YANG MENARIK TENTANG KISAH ANAK SOLEH
    DAN LEMBUNYA YANG SAYA JUMPA DI INTERNET

    Al-Baghawi menceritakan kepada peserta pengajiannya, di kalangan Bani Israil ada seorang lelaki yang saleh, Ia punya seroang anak kecil dan seekor anak lembu. Menjelang hari kematiannya, lelaki itu melepaskan anak lembu tersebut di suatu hutan seraya berdoa. "Wahai Tuhanku, aku menitipkan anak lembu ini untuk anakku sampai ia besar"

    Doa lelaki ini dikabulkan oleh Allah SWT. Setelah ia meninggal dunia, anak lembu itu tidak pernah keluar hutan dan selalu menyembunyikan diri agar tidak terlihat orang lain. Setelah anak itu dewasa, ia membaktikan diri pada ibunya. Ia berkerja mencari kayu bayar untuk kemudian dijual di pasar. Hasil jerih-payahnya itu dibagi tiga, satu bagian untuk sedekah, satu bagian untuk makan, dan yang terakhir untuk ibunya. Ia pun membagi waktu malamnya menjadi tiga, sepertiga malan untuk beribadah, sepertiga lagi untuk tidur, dan sepertiga lagi untuk menunggui ibunya....


    http://hansomebee.blogspot.com/2010/04/kisah-anak-shaleh-dan-lembunya.html

    BalasPadam
  7. Lembunya dah lari masuk Internet kot? Hahahaha....
    Kadang-kadang memang jumpa keywords yang pelik2 ni tapi takdelah sampai jadi top keywords.

    BalasPadam
  8. salam..
    wahhh..tertanya2 gak ni..hehe..

    p/s- nak tanya sikit..nuffnang tu mmg berada di tgh2 skrin.ye..sbb ada gangguan skit bila nak bc n3 saudara zul..:)

    BalasPadam
  9. Salam Zul, kawan pernah mengikut cerita drp entri tersebut mmg kaco sikit jadi panas :) sahabat kita AUC tau le kut :)

    BalasPadam
  10. As salam...

    Kalau x silap, ***** tu buat page kat fb..
    ***** dan lembunyer..so Ustaz Mitos kita mempersoalkan ape maksud ***** itu..adakah
    sape2 yg klik 'like' page dia tu secara
    otomatik menjadi 'lembu' beliau.. :P

    BalasPadam
  11. adada bintang ada bulan ada dot..dot.hheesuapen

    BalasPadam
  12. @nurkass

    ermmm..cik pakai browser apa erkk?
    nak tahu juga sebagai infomasi saya..setakat saya test semua browser okey..tak de gangguan..apapun saya dah pindahkan

    BalasPadam
  13. @akuanakpahang

    OOO..gitu ke..kepanasannya
    tempias ke blog koi..tak pelah
    trafik masuk..koi suka je..he he

    BalasPadam
  14. @Cik SHiNJU

    Begitu ke Yun..adehh
    koi baru tahu..terima
    kasih info aok ter..

    BalasPadam
  15. @Sabahan Bloggers Club

    ermmm..macam-macam dalam
    dunia blogging ni..kadang-kala
    keyword orang pun masuk blog kita
    tak pe..janji trafik..he he

    BalasPadam
  16. tak boleh nok buka dah cerita tu...tukar domain

    laaa nama deme yg dapat...huhuhuh

    makna nye kita boleh kongsi2 trafik la ni hehehe

    pasni deme pulak bagi kat kome yekk hehehe

    peace no war hehehe

    BalasPadam
  17. As salam..
    Owh..macam mana boleh tersesat di sini?
    Agaknya ada tinggalkan komen beserta tajuk entry kot.

    BalasPadam
  18. owh ingatkan leman dan lembunya.. leman raja lawak.. tuh.. huhu,

    BalasPadam
  19. orang carik lembu nok kenduri la te gamoknye

    BalasPadam
  20. @Anak Ulu Cheka

    ermmm..memang molek tu..
    sesamalah kita berkongsi
    trafik..sikit sama di rasa
    he he..

    BalasPadam
  21. salam bro..

    apa maksud tue????

    BalasPadam
  22. lain sahaja bunyinya bro heee..

    tapi suka plk mendegarnya heee..

    sori bro dok bace dan koemn entri yang terlepas dlm blog bro zul heee..

    BalasPadam
  23. itu cam bahasa org dialek kelantan sahaja bero hee...

    BalasPadam
  24. salam zul..

    Aku penah baca pasal en3 tu..kalau x silap kes AUC dgn mamat sorang tu..berkait dgn autoblogwalking

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA